Svenska
Gamereactor
nyheter
Stalker 2: Heart of Chornobyl

Stalker 2 har fyra olika slut samt en 40 timmar lång kampanj

Det verkar finnas rejält mycket att göra i GSC Game Worlds kommande uppföljare, som planeras ha premiär i början av nästa år...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Stalker 2: Heart of Chornobyl skulle ha släppts förra året efter en försening från 2021, men sedan började det ryska kriget mot Ukraina, vilket naturligtvis ledde till flera problem för den ukrainska studion GSC Game World.

Inte nog med att utvecklare tvingades lämna för att försvara landet, det förekom även massiva cyberattacker mot studion som drabbades av bakslag och till slut flyttade till Prag. Nu verkar det som att spelet äntligen ska släppas under första kvartalet nästa år, och i en kinesisk intervju med Mariia Grygorovych, exekutiv producent, och Vlad Novikov, marknadsproducent, hade de nya detaljer att dela med sig av.

När det gäller antalet tillgängliga slut, sade de att det finns fyra olika slut för huvudberättelsen. Tydligen kommer det också vankas sidouppdrag som i sin tur kan ge olika resultat beroende på valen du gör. Detta kan till och med ha inverkan på själva kampanjen, berättade de utan att ge fler detaljer.

De fortsatte med att förklara att det inte kommer vara möjligt att uppleva alla berättelser på en gång, och att det är ett långt äventyr vi har framför oss med cirka 40 timmar för huvudstoryn. Det visar sig också att det erbjuds två olika inställningar för grafik i Xbox Series X-versionen; Performance och Quality där den förstnämnda körs i 60 bilder per sekund.

Utvecklarna säger slutligen att Stalker 2: Heart of Chornobyl redan är ganska polerat, men att mer tid alltid behövs inom spelutveckling. Därför vill de inte lova något premiärdatum riktigt ännu, och tillägger att det är svårt för dem att avgöra hur långt ifrån de är att slutföra äventyret.

Stalker 2: Heart of Chornobyl
Stalker 2: Heart of Chornobyl ingår med Game Pass redan från dag ett.

Relaterade texterLoading next content