Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 gör entré på Switch - med tidigare osläppt innehåll

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan vi desperat väntar på fler livstecken från den stekheta remaken av 2003 års bästa spel Star Wars: Knights of the Old Republic, vilken ska släppas enkom till nästa generations konsoler och PC, är det inte helt fel att ta sig en runda till av de gamla KOTOR-äventyren.

Efter de - enligt utvecklarna Aspyr själva - försäljningssuccér som KOTOR, Star Wars: Jedi Knight: Jedi Outcast och nu senast Star Wars: The Force Unleashed tydligen varit, har utvecklarna valt att gå vidare till det något kontroversiella KOTOR 2. Uppföljaren till ett av de mest älskade Star Wars-spelen någonsin ansågs nämligen relativt ofärdigt när det släpptes för snart 18 år sedan, något Aspyr för första gången någonsin tänker råda bot på nu.

Detta ämnar alltså inte vara en trött cash grab: Genom att återinföra material som Obsidian ursprunligen tvingades prioritera bort på grund av tidspress från Lucasarts, ska detta utmynna i en slags "ultimat" version. Därtill kan vi räkna med mer konventiella uppdateringar och optimeringar som bättre bilduppdatering och upplösning.

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Den åttonde juni är det dags, ses vi i rymden - måntro?

Relaterade texterLoading next content