Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Starfields premiärdatum avslöjas "mycket snart" enligt Bethesda

Bethesda Latin America hade goda nyheter att dela med sig av i kommentarsfältet på Instagram och hävdar att vi inte behöver vänta länge...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den kommande veckan blir en bra sådan för Xbox-gamers (eller för fans av bra spel i allmänhet) eftersom Bethesda och Microsoft har ett mini-evenemang den 25 januari de kallar Developer Direct, där vi ska få se massor av nytt från Forza Motorsport, Minecraft Legends, Redfall och The Elder Scrolls Online.

Det kommande rymdrollspelet Starfield saknas dock, men kommer få ett separat evenemang vid ett senare tillfälle för att verkligen visa upp det ordentligt. Lyckligtvis verkar det inte som om vi behöver vänta alltför länge. Som falkögda Reddit-användare noterat kan vi förvänta oss ett releasedatum "mycket snart", vilket Bethesda Latin America svarade till ett fan när denne frågade om det:

"We will announce it very soon, we are preparing a special event for the game."

Även om vi av erfarenhet vet att "snart" kan betyda allt från två timmar till två år i spelbranschen, är "mycket snart" ofta en indikation på att det inte blir någon lång väntan. Förhoppningsvis tyder det på att vi kan få en Starfield-showcase i februari.

De senaste ryktena säger för övrigt att spelet är planerat för en lansering i antingen juli eller augusti.

Starfield
StarfieldStarfield
StarfieldStarfield

Relaterade texterLoading next content