Svenska
Gamereactor
nyheter
Helldivers II

Starship Troopers-stjärna vill göra ett Helldivers II-samarbete

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att Helldivers II hämtar mycket inspiration från romanen och framför allt filmen Starship Troopers är tydligt. Den satiriska världen, de ändlösa horderna av insekter och mycket annat kopplar samman de två universumen, vilket lett till ett ökat intresse för Starship Troopers.

I synnerhet har det kommit många önskemål om att filmens stjärnor ska få någon form av cameo i Helldivers II. Casper Van Dien, som spelar Johnny Rico i Starship Troopers, har uttryckt ett visst intresse för ett samarbete. Redan förra månaden svarade han Johan Pilestedt, VD på Arrowhead, och pratade om en film.

Nyligen twittrade han att han ville veta mer om spelet och dess universum. Den tweeten - som nu raderats - uppmärksammades dock av PCGamer, och det kan tyda på att något kanske redan är på gång.

Vad tycker du om det? Vill du se Johnny Rico i Helldivers II?

Helldivers II
Det nu borttagna X-inlägget.

Relaterade texter

Helldivers IIScore

Helldivers II

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Trots att han aldrig gjorde lumpen ligger nu jordens öde i händerna på Conny, som har slaktat insekter i rasande fart under de senaste dagarna...

Helldivers II - Vad hände?

Helldivers II - Vad hände?

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Det rådde upprorsstämning på sociala medier under den gångna helgen sedan Sony fattat ett beslut som gjorde att många inte längre skulle kunna spela sin inköpta titel...Loading next content