Svenska
Gamereactor
nyheter
SteamWorld Build

SteamWorld Build presenterat i mysig lanseringstrailer

Det har blivit hög tid att bygga din egen lilla gruvby och börja plocka upp alla dyrbara mineraler som gömmer sig under ytan...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått fyra år sedan SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech släpptes, men idag är det äntligen dags att återvända till Thunderfuls lika charmiga som konstiga värld igen i och med premiären av SteamWorld Build.

Den här gången erbjuds vi en ganska unik blandning av stadsbyggande och dungeon crawling när vi får i uppgift att bygga, uppgradera och ta hand om en gruvstad, samt även rekrytera gruvarbetare för att ta hand om alla värdefulla resurser från underjorden - något som är svårare än det låter som eftersom det finns utomjordingar där nere.

SteamWorld Build finns ute nu till PC, Playstation, Switch och Xbox (samt ingår med Game Pass). Om du vill veta mer om detta charmiga spel kan du läsa vår recension och titta på lanseringsvideon nedan.

HQ
SteamWorld Build
"En dag ska allt det här bli ditt, min son..."

Relaterade texter

0
SteamWorld BuildScore

SteamWorld Build

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har försökt gräva fram utomjordisk teknologi med hjälp av ett gäng kofösar-robotar i denna vilda stadsbyggare...Loading next content