Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Advanced Warfare

Stora skådisar i Call of Duty: Advanced Warfares zombie-läge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du kanske minns har Activision utlovat nytt nedladdningsbart material till årets upplaga av världens mest bombastiska action-serie. Call of Duty: Advanced Warfare mottogs väl av såväl kritiker som spelare. Mycket på grund av en färsk tolkning av det beprövade spelsystemet, men även namn såsom Kevin Spacey (House of Cards) gjorde att gemene spelare - och resten av världens befolkning - lyfte på ögonbrynen lite extra.

Vad det lider tycks inte den karismatiske mysgubben bli ensam som stornamn på rollistan. I och med släppet av en teaser för det kommande, nedladdningsbara materialet Exo Zombies, blinkar en hel del stora namn förbi.

John Malkovich (Solens Rike)
Rose McGowa (Förhäxad)
Bill Paxton (Terminator, Aliens)
John Berthal (The Walking Dead)

Visst, Malkovich kanske inte lyckades leverera världens allra bästa skådespelarinsats i den senaste upplagan av Transformers, men vi är ändå glada att man lyckats få med honom och alla andra skådespelare på denna lista med på Call of Duty-tåget. Huruvida de lyckas leverera i det sammanhanget får vi reda på i Januari när kalaset släpps till Xbox One, och något senare till resterande plattformar.

Teasern där alla skådespelare omnämns kan du självfallet kika in här nedan.

HQ

Relaterade texterLoading next content