Svenska
Gamereactor
artiklar

Summer Game Fest 2022-schemat: All information om datum och tider

Här finns all information om de shower och evenemang som väntar oss gamers under de kommande dagarna....

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är snart dags för det som populärt kommit att kallas "icke-E3" att börja, och därför är de närmaste dagarna fyllda med en rad shower och evenemang från stora och små utvecklare samt utgivare från hela världen. Allting börjar med Summer Game Fest, som äger rum ikväll, och vi har sammanställt den här praktiska guiden för att hålla dig uppdaterad om alla visningar kommande vecka, inklusive när de äger rum och var du kan se dem.

Se också till att besöka vår undersida Summer Events för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste nyheterna och kika på trailers från de kommande dagarna.

Summer Game Fest - 9 juni


Allt börjar med Summer Game Fest, ett program som både produceras och leds av Geoff Keighley. Detta evenemang kommer att innehålla trailers och utannonseringar från över 30 partners och äger rum på kvällen den 9 juni (idag!) klockan 20:00. Räkna med en show som är ungefär två timmar lång, och se till att besöka GR Live-hemsidan för att se den tillsammans med oss.

Summer Game Fest 2022-schemat: All information om datum och tider

Devolver Digital - 9 juni


Strax efter Summer Game Fest kommer indieförlaget Devolver Digital vara värd för en egen kort showcase. Denna är cirka 30 minuter lång och sägs innehålla minst fyra titlar. Se den på Twitch klockan 23:59.

Netflix Geeked Week: Gaming - 10 juni


Netflix avslutar sitt evenemang Geeked Week med en sista dag som enbart handlar om spel och produktioner baserade på spel. Geoff Keighley är anlitad som värd även för detta, så förvänta dig intressanta saker här. Du kan se showen på Youtube när den börjar klockan 19:00.

Xbox & Bethesda Games Showcase - 12 juni


Vi hade en 30 minuter lång Sony-stream förra veckan, men nu är det Microsofts tur att inta scenen med Xbox & Bethesda Games Showcase. Detta bamseevent pågår i cirka 90 minuter och ska vara knökfyllt med spelnyheter, förhoppningsvis inklusive sådant som ska släppas i höst. Showen är planerad att börja klockan 19:00 och du kan se den på GR Live-hemsidan hos oss.

Summer Game Fest 2022-schemat: All information om datum och tider
Detta är en annons:

PC Gaming Show - 12 juni


Efter Xbox & Bethesda Games Showcase följer PC Gaming Show, som bjuder på det namnet antyder; nämligen PC-spel. Vi har fått veta att denna tillställning ska innehålla över 45 trailers, intervjuer och utannonseringar, samt startar klockan 21:30 på söndag. Du kan följa allt på Youtube och Twitch.

Capcom Showcase - 13 juni


Det senaste bekräftade tillägget är Capcom Showcase, som kommer innehålla uppdateringar om tidigare utannonserade titlar på väg från den japanska utgivaren. Denna showcase äger rum sent på måndagskvällen, klockan 23:59, och du kan kolla in den på Youtube och Twitch.

Summer Game Fest 2022-schemat: All information om datum och tider

Xbox & Bethesda Games Showcase Extended - 14 juni


Som avslutning på årets serie av event vankas Xbox & Bethesda Games Showcase Extended, ett evenemang som kommer att vara cirka 90 minuter långt och ge djupare inblickar i de utannonseringar och titlar som presenterades under söndagens huvudshow. Detta kommer äga rum klockan 19:00 och kan ses på Youtube eller Twitch.Loading next content