Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario 3D All-Stars

Super Mario 3D All-Stars säljs till överpris på Ebay

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Förra veckan drämde Nintendo till med överraskningen Super Mario 3D All-Stars som släpps till Switch den 18 september. Det är ett paket innehållandes HD-versioner av Super Mario 64 (Nintendo 64), Super Mario Sunshine (Gamecube) samt Super Mario Galaxy (Wii). Men av någon anledning, kommer detta paket bara att säljas fram till och med den 31 mars nästa år. Samlingen är därmed begränsad, och det vill folk såklart nyttja.

Nintendo Life noterar nämligen att flera återförsäljare redan redan har slut på fysiska exemplar, medan det däremot dräller av auktioner på Ebay där du kan köpa förhandsbokade exemplar till hiskeliga överpriser.

Men eftersom spelet som sagt ändå kommer att säljas till den sista mars, finns ändå hygglig chans att du kommer kunna få tag i ditt exemplar utan överpriser om du bara har lite is i magen. Har du själv förhandsbokat Super Mario 3D All-Stars?

Super Mario 3D All-Stars

Relaterade texter

Super Mario 3D All StarsScore

Super Mario 3D All Stars

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

Olof har äventyrat och hoppat runt bland inte ett, utan tre barndomsminnen. Läs om hur Nintendo lyckas förvalta sina mästerverk...



Loading next content