Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Super Smash Bros: Ultimates sista slagsmålskämpe avtäcks imorgon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med 69 kämpar kan man tycka att Super Smash Bros: Ultimate hade ett rätt brett karaktärsgalleri redan vid lanseringen för snart tre år sen, men som vi fått se prov på har Nintendo och Bandai Namco inte vilat på hanen. Sedan dess har nämligen ytterligare 11 karaktärer utannonserats och släppts, senast Kazuya Mishima från Tekken i somras, och imorgon är det dags för utannonseringen av det 12:e DLC-tillskottet. Den 82:a och allra sista fightern.

Medan Nintendos officiella Twitter-sida för Smash Bros har bett fansens fantasi "run wild", har andra redan börjat diskutera om det kanske kan röra sig om Kingdom Hearts-protagonisten Sora. Inga kända ledtrådar ligger dock ute, så ingen har mer rätt än någon annan.

Jag råder dig som är intresserad att ställa alarmklockan på 15.59 och hoppa över hit för att beskåda den 40 minuter långa presentation imorgon.

Vem hoppas du ska göra inträde på Smash Bros slagfält, kära läsare?

Super Smash Bros Ultimate

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...Loading next content