Svenska
Gamereactor
nyheter
The Gunk

Svenska The Gunk är fortfarande planerat att släppas i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Gunk utannonserades för över ett år sedan, men förutom ett förtydligande om att det är ett helt exklusivt spel till PC/Xbox (det vill säga ingen tidexklusivitet), har vi inte hört så mycket om det alls, förutom att det ska släppas i år. Men vi har passerat mitten av augusti redan, så är det kanske försenat?

Lyckligtvis är svaret på den frågan nej. Och det vet vi med säkerhet eftersom officiella Twitterkontot för utgivaren Thunderful Publishing nu har besvarat en person som frågade om The Gunk fortfarande kommer under 2021 såhär: "Yes it is! More info will be coming soon"

En rimlig gissning är att vi kommer att få se mer från det på Gamescom, som börjar på tisdag nästa vecka, där europeiska spel brukar dominera. The Gunk utvecklas av den svenska Image & Form (SteamWorld-gänget) och kommer att släppas till PC, Xbox One och Xbox Series S/X. Det blir också tillgängligt med Xbox Game Pass från och med dag ett - när det nu blir.

HQ
The GunkThe Gunk
The GunkThe Gunk

Relaterade texter

0
The GunkScore

The Gunk

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Göteborgsbaserade Image & Form är tillbaka med ett nytt äventyr, som låter oss dammsuga svart sörja och utforska en svunnen civilisation...Loading next content