Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Valorant

Sverige är bättre än Norge i Valorant - Mästerskapstitel bärgad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du någon gång har undrat vilket land mellan Sverige och Norge som är bäst i online-pangaren Valorant så kan vi nu meddela att vi har svaret. Riot Games höll nämligen nyligen i ett mästerskap för att marknadsföra släppet av en ny norsk agent vid namn Deadlock (finns en svensk sedan tidigare), och i det som kallades Norther Showdown ställdes spelare från de båda nationerna mot varandra under tre hela dagar. I lagen hittade vi allt mellan rena amatörer och skickliga fullblodsproffs, och när krutröken hade lagt sig stod svenskarna som segrare med hela 51 vinster mot norrmännens mer blygsamma 31.

En av de svenska lagkaptenerna, Emanuel "Peak" Uzoni, sa följande om segern mot grannen i väst.

"De norska spelarna kämpade tappert alla tre dagarna. Efter att Norge tog ledningen första dagen var vi osäkra på om vi skulle lyckas vinna, men sedan presterade vi riktigt bra under den andra dagen, där vi både gick ikapp och förbi det norska laget. För en gångs skull hade inte norrmännen turen på sin sida och vi visade att hårt arbete slår oljepengar"

Vi säger såklart grattis till alla som var med och bärgade segern, och även om vi redan visste att vi var bättre än Norge så gör det såklart inte något att få bevisa det emellanåt också. Bättre lycka nästa gång, Lillebror.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content