Svenska
Gamereactor
nyheter

Terry Crews vill göra rösten till Doomfist och ber fansen om hjälp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Terry Crews och Overwatch lirare har en sak gemensam: Båda vill se den före detta NFL-stjärna, numera skådespelare, medverka i Blizzards otroligt populära multiplayerspel. Flera månader efter att fans först uttrycke sina expressiva åsikter kring att Crews skulle vara den som gjorde rösten till Doomfist, en karaktär mången lirare önskar ska bli spelbar, tar han nu till sociala medier för att inofficiellt marknadsföra sig inför "rollen".

Terry Crews vill göra rösten till Doomfist och ber fansen om hjälp

Terry postade en spekulativ artikel om sin koppling till Overwatch på både Facebook och Twitter häromdagen. I samband med att han la ut texten passade han också på att skriva en fråga: Who wants to hear me do the voice of Doomfist for real??

Gensvaret har varit i det närmsta överväldigande med tusentals likes och positiva kommentarer som följd. De mest populära inläggen på Reddit om Crews som Doomfist ser ut såhär:

Terry Crews vill göra rösten till Doomfist och ber fansen om hjälp

Andra kommentarer kretsar att Blizzard borde ha med Crews, inte enbart i egenskap av rösten till utan också i rollen som Doomfist. Skådespelaren verkar vara lika älskad av såväl filmfans som Overwatch spelare ser det ut som. Det var Crews egna entusiaster tillsammans med Overwatch fanatiker som lyfte att Terry skulle vara perfekt i rollen som den legendariska, men än så länge osynliga hjälten. Crews kommenterade en Reddit tråd i November, rörande möjligheten för honom att göra rösten till Doomfist, med orden LOVE TO PLAY DOOMFIST. Hans besök hos Blizzard i december fick folk och börja undra om Crews faktiskt skulle få chansen att spela en Overwatch karaktär betydligt tidigare än vad som trots.

Även fast de flesta vill se skådespelaren i spelet undrar andra om Crews inte skapar falska förväntningar, då det trots allt handlar om en karaktär Blizzard själva sagt aldrig kommer finnas bland de spelbara hjältarna.

I doubt he would ask this if he isn't already the voice actor. He's just doing it for hype probably.

What does this mean? Blizz hasn't accepted his offer, or he's just trying to generate hype?

Andra frågar sig, "Vem är Doomfist?". Förmodligen okänd för de flesta oinsatta i Overwatchs historia är Doomfist ett namn som gått från en hjälte till en annan i och med den gigantiska handsken som gått i arv dem emellan. Det har funnits tre tidigare Doomfist hjältar i Overwatchs atmosfäriska värld som blivit besegrade av spelbara förmågor likt Winston och Tracer. Numbani kartan innehåller en överblick kring hjälten och hans vapen, där det bland annat nämns att det finns en hjälte bärandes titeln, även om denne ännu inte setts till.

Vi har också sett en del ledtrådar utanför spelet rörande just käre Doomfist. Nyligen la fans märke till hans mäktiga handske i Sombras trailer. Kopplar man ihop detta med kommentarer från tidigare Blizzard anställda gjorda 2015 kring att man möjligen en dag kommer kunna spela som karaktären ifråga, gör att många tror att Doomfist kommer göra entré i Overwatch någon gång i framtiden.

Vad tror du om Terry Crews som Doomfist?Loading next content