Svenska
Gamereactor
nyheter
Tetris Effect: Connected

Tetris Effect: Connected släpps som gratis Tetris Effect-uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tetris Effect: Connected, en multiplayer-version av Tetris Effect, lanserades 2020 till PC och Xbox. Vi gillade verkligen denna utgåva, och nu kommer fler personer trevligt nog få möjlighet att avnjuta spelet då Connected släpps som en gratis Tetris Effect-uppdatering i juli.

Uppdateringen presenteras i ett blogginlägg på spelets hemsida, där det även framgår att Effect-ägare på alla plattformar kan ladda ner en beta-version av spelet redan idag. Denna innehåller det mesta av det som kommer i uppdateringen, inklusive Connected, inklusive stöd för cross-play.

Betan är igång fram till den 6 juli, och om inga uppenbara buggar hittas kan vi förmodligen förvänta oss att själva uppdateringen lanseras strax därefter. Surfa över hit för att läsa hela inlägget.

Tetris Effect: Connected

Relaterade texter

Tetris Effect: ConnectedScore

Tetris Effect: Connected

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

De ryska klossarna är tillbaka, och nu finns möjligheten att spela tillsammans med vänner och främlingar. Joakim har hårdtestat Xbox Series X-versionen av Tetris Effect: Connected...

Sjufaldig Tetris-världsmästare har dött

Sjufaldig Tetris-världsmästare har dött

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tetris släpptes som bekant ursprungligen år 1984, men det är lika populärt än idag och bara under de två senaste månaderna har vi kunnat avnjuta nya spel som Tetris...Loading next content