Svenska
Gamereactor
nyheter

That '90s Show får en första teasertrailer

Eric och Donnas dotter är nu vuxen och redo för en egen show när vår favoritkällare återigen står i centrum för en ny sitcom...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

That '70s Show hade premiär 1998 och berättade på ett roligt sätt om livet på 70-talet, och är nu på väg att få en uppföljare kallad That '90s Show, vilket vi tidigare berättat om. Detta innebär också att förstnämnda showen lanserades 19 år efter att årtiondet avslutats. I dag är 90-talet faktiskt 23 år bort och för dagens ungdomar är det därmed mer avlägset än vad 70-talet var när den ursprungliga showen hade premiär. Inte utan att man känner sig gammal, eller hur?

Nu har vi fått en första smygtitt på That '90s Show, som välkomnar oss tillbaka till vår favoritkällare och även presenterar Leia Forman, dotter till Eric och Donna (huvudpersonerna i den ursprungliga serien). Vi har också fått veta att i stort sett alla av de ursprungliga skådespelarna kommer att vara med i showen som gäster.

Kolla in den första teasertrailern nedan och säg vad du tror om potentialen. That '90s Show släpps till Netflix den 19 januari.

HQ
That '90s Show får en första teasertrailer


Loading next content