Svenska
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Outer Worlds optimeras till PS5 och Xbox Series S/X

Om du vill njuta av Obsidian Entertainments episka rollspel på bästa möjliga sätt bör du skaffa Spacer's Choice Edition...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Private Division hade en stor överraskning (även om vi tekniskt sett visste om det) i beredskap för oss igår kväll, nämligen en förbättrad version av Obsidian Entertainments briljanta rollspel The Outer Worlds till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X som kommer den 7 mars. Den kallas Spacer's Choice Edition och "includes the base game and all add-on content", som också har "remastered with better graphics, improved performance, additional animations, higher-res environments, and more".

Det finns även andra förändringar som ett högre level-tak att se fram emot. Om du redan har spelet och dess två tillägg Murder on Eridanos och Peril on Gorgon till PC, Playstation 4 eller Xbox One - kommer du dessutom kunna uppgradera till Spacer's Choice Edition till reducerat pris.

Det låter kort sagt som ett riktigt bra tillfälle att besöka det sexplanetiga solsystemet Halcyon om du inte redan gjort det, eller kanske till och med återvända för en andra vända och spela historien på ett annat sätt med kraftigt förbättrad grafik. Kolla in trailern och några skärmdumpar nedan.

HQ
The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer WorldsThe Outer Worlds
The Outer WorldsThe Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer WorldsThe Outer Worlds
The Outer Worlds

Relaterade texter

The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam tar sig an Halcyon-systemets alla galenskaper i Obsidians senaste rollspel...Loading next content