Svenska
Gamereactor
nyheter
The Outlast Trials

The Outlast Trials släpps till Playstation och Xbox tidigt i mars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Överlevnadsskräckspelet The Outlast Trials har lovat gott ända sedan vi först såg det med ett intressant co-op-upplägg. Nu har utvecklaren Red Barrels bekräftat när det ska släppas, och det kommer till både Playstation 5 och Xbox Series S/X den 5 mars 2024. Som för att göra allt ännu lite bättre lämnar PC-versionen Early Access-stadiet samma dag.

Två versioner erbjuds: en Standard Edition och en Deluxe Edition, där Deluxe Edition har något som kallas Reagent Starter Pack, medan båda utgåvorna innehåller en Legendary Grizzly Hazmat Outfit som förhandsbokningsbonus. Outlast Trials Early Access Edition är för övrigt just nu rabatterad med 25% på Steam fram till den 21 december.

The Outlast Trials erbjuder co-op för upp till fyra spelare, där vi ska samarbeta för att överleva fasansfulla experiment som utförs av genomvidriga Murkoff Corporation. Kolla in den nya trailern nedan - och se till att fösa ut barnen ur rummet innan du trycker på play...

HQ
The Outlast Trials
Skräck deluxe väntar oss i mars.

Relaterade texter

3
The Outlast TrialsScore

The Outlast Trials

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

The Outlast Trials är äntligen redo att lämna Early Access-stadiet, och vi har vadat genom inälvor och mörka rum i jakten på ett betyg.

0
The Outlast Trials släpps i early access

The Outlast Trials släpps i early access

NYHET. Skrivet av Måns Lindman

Det har onekligen tagit sin tid, närmare bestämt snart fyra år sedan utannonsering men nu närmar det sig äntligen, enligt Game Rant. The Outlast Trials har varit under...Loading next content