Svenska
Gamereactor
nyheter

Tom Hiddleston har aldrig ens fått frågan om han vill spela Bond

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ryktena om att Daniel Craigs dagar som den brittiska superspionen Bond är räknade duggar just nu tätt. I och med detta har det förekommit mången diskussion kring vilken skådespelare som kan tänkas ersätta den eminente Craig. Ett av namnen som nämnts är Tom Hiddleston, just nu aktuell i Kong: Skull Island. Något som Tom i ett framträdande hos BBC Radio idag motsade. Han berättade att han än så länge inte fått några erbjudanden kring att ta sig an den kultförklarade ikonen. Hiddleston passade också på att skjuta ytterligare ett rykte i sank, nämligen det om att han skulle iklädda sig rollen som den nya Doctor Who.

Obviously it's very flattering that people think I'm part of the conversation. Neither of those two opportunities have come my way. It's difficult, because people say, 'How would you feel if you were asked?' And you don't know because you haven't been asked.

Den käre Craig har porträtterat Bond i fyra filmer nu och har tydligen blivit erbjuden stora summor för att medverka i ytterligare två rullar. Regissören bakom Skyfall och Spectre, Sam Mendes, har redan sagt att han inte kommer göra fler filmer i spionsagan och än så länge råder osäkerhet kring vem som ska ta över regiansvaret.

Vem hoppas du ska få äran att dricka torr martini och köra mustiga vrålåk?

Tom Hiddleston har aldrig ens fått frågan om han vill spela Bond


Loading next content