Svenska
Gamereactor
nyheter
Prince of Persia: The Lost Crown

Ubisoft utannonserar nytt innehåll till Prince of Persia: The Lost Crown

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft meddelar att den första stora DLC-uppdateringen till Prince of Persia: The Lost Crown lanseras den 20 mars. Uppdateringen heter Warrior's Path och innehåller ett speedrun-läge, permadeath och nya skins till Sargon.

Senare under våren kommer en Boss Attack-uppdatering, som innehåller fler skins till Sargon och inte minst ett Boss Rush-läge. Den tredje uppdateringen, Divine Trials, dyker upp i sommar och innehåller nya pussel, plattforms- och stridsutmaningar samt nya amuletter, skins och andra saker som Ubisoft inte vill avslöja. Alla dessa tre uppdateringar kommer dessutom vara gratis.

Mot slutet av 2024 väntas dessutom en stor "New Story DLC" som Ubisoft ska berätta mer om vid ett senare tillfälle och denna expansion kommer kosta en slant.

Det är glädjande att Ubisoft fortsätter utveckla Prince of Persia: The Lost Crown, som var en riktigt lyckad återfödelse av den gamla och uppskattade serien.

Prince of Persia: The Lost Crown
Massor av gratis innehåll, sådant gillar vi såklart.

Relaterade texter

Prince of Persia: The Lost Crown-demo ute nu

Prince of Persia: The Lost Crown-demo ute nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Prince of Persia: The Lost Crown släpps på torsdag nästa vecka och sedan igår kväll kan du läsa vad vi tycker om det i vår recension. Du kan dock även prova det själv om...Loading next content