Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Fast X

Vin Diesel beskyller Jason Momoa för Fast X undermåliga recensioner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den senaste filmen i Fast-serien har sannerligen inte varit speciellt billig att producera och prislappen exklusive marknadsföring landade till slut på mer än tre miljarder kronor. Helt absurt så klart, och därmed gäller det också att filmen går bra på biograferna runt om i världen. Men mottagandet har varit mindre entusiastiskt än väntat, inte minst på grund av de många negativa recensionerna från kritiker som sågat filmen längs fotknölarna.

Visst, Fast-filmerna har aldrig varit några favoriter bland kritikerkåren men Fast X mottagande har varit exceptionellt dåligt och nu beskyller Vin Diesel en del av problemen på Jason Momoa och hans nya storskurk. Källor som talat med Radaronline hävdar att Diesel själv som hjälpt till att producera filmen inte kan ta till sig kritiken och istället letar efter syndabockar att peka finger på.

Situationen har dessutom eventuellt förvärrats av att Momoa faktiskt är den enda del av Fast X som fått beröm och applåder. En person i nära kontakt med Diesel hade följande kommentar att ge:

"Vin is embarrassed Jason is being branded the only bright spot in the film and stealing his thunder in the franchise he built himself,"

Det hävdas även att Diesel beskyller Jason för att ha spelat över och medvetet underminerat hans film. Det låter kort och gott väldigt mycket som en återupprepning av hans konflikt med Dwayne Johnson, och det bådar knappast gott inför de två (!) uppföljare som ska produceras på Fast X där Momoas karaktär är tänkt att fortsätta vara en central punkt.

Vad tyckte du om Fast X, var Momoa filmens stora höjdpunkt?

Fast X
Den coolaste katten i stan.

Relaterade texter

8
Fast X går sämre än väntat i USA

Fast X går sämre än väntat i USA

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Igår kunde vi rapportera om att senaste Fast and the Furious-rullen öppnat starkt på biografer världen över. Så pass att den rankats in som årets hittills näst största...Loading next content