Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Walmart gör sig av med sina Starfield-exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den fysiska spelförsäljningen dalar för varje dag som går, och förutom att flera återförsäljare har bommat igen totalt eller stängt ner butiker så har även fokuset på fysiska exemplar minskat enormt från de stora aktörerna på marknaden. Vi kunde som exempel rapportera nyligen om hur den amerikanska butikskedjan Bestbuy ska sluta erbjuda fysisk media, och det ryktas även att konkurrenten Walmart ska göra detsamma inom kort. Senaste i raden av bevis för att styrka det sistnämnda rykten kommer från folk som hävdar sig ha insyn i Walmart, och enligt dem så planerar återförsäljaren bland annat att göra sig av med samtliga exemplar av Starfield från sina butiker med start nästa vecka. I vad som hävdas vara instruktioner från Walmarts ledning så ska nämligen samtliga Starfield-spel plockas ner från hyllorna och slutat att säljas över disk, och Todd Howards rymdopera kommer därefter inte finnas att få tag på från en av USA's största butikskedjor.

Hur detta kommer påverka Starfields långsiktiga försäljningsmål är svårt att sia om, men förmodligen så har de allra flesta som varit sugna på att testa Bethesdas senaste rollspel antingen redan köpt spelet i fråga (fysiskt eller digitalt) eller laddat ner det via Xbox Game Pass.

Starfield

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...Loading next content