Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 är nu helt gratis på Steam

Fatshark firar seriens sjuårsjubileum genom att låta fans lägga till uppföljaren till sin samling permanent...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den svenska utvecklaren Fatshark firar just nu sjuårsjubileum av "Tide"-serien (Vermintide, Vermintide 2 och snart Darktide). I samband med detta meddelas att Steam-spelare från och med nu och fram till den 7 november kan lägga till Warhammer: Vermintide 2 till sin samling gratis och därefter behålla det för alltid.

Detta gäller dock bara att vara grundspelet, eftersom DLC fortfarande måste köpas, men Fatshark erbjuder en rabatt på allt detta också med 50% rea under tidsperioden. Den 8 november kommer utvecklaren dessutom släppa en gratis uppdatering till spelet, kallad Trail of Treachery, som innehåller ett nytt snöigt uppdrag och del ett av en tvådelad serie.

Alla som har antingen Vermintide eller uppföljaren kommer även att vara berättigade till Devoted Rejects Pack i Warhammer 40,000: Darktide, när det släpps till PC den 30 november.

Warhammer: Vermintide 2

Relaterade texter

0
Spela necromancer i Vermintide 2

Spela necromancer i Vermintide 2

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Nu kan du få uppleva hur det är att resa de döda och kasta ondskefulla besvärjelser på folk i Vermintide 2. Som ett led i halloween-firandet finns det en ny karriär för...

1
Warhammer: Vermintide 2 får mer gratis DLC

Warhammer: Vermintide 2 får mer gratis DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har gått över fem år sedan lanseringen av Warhammer: Vermintide 2, men vi får fortfarande nytt innehåll till actionäventyret från Fatshark som verkligen tagit väl...



Loading next content