Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Emancipation (Apple TV+)

Will Smith och Apple bjuder på två fria månader av Apple TV+

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Kanske är du sugen på att se Will Smith i dramat Emancipation men saknar abonnemang för streamingtjänsten Apple TV+ eller så är du kanske bara sugen på att se vad som erbjuds rent generellt på plattformen. Kanske är du en återkommande kund som inte har något emot att spara ett par slantar så här i kärva tider. Oavsett anledning så bjuder Will Smith och Apple just nu både nya och återkommande kunder på två månader. Detta i samband med filmen Emancipation, som visserligen redan har haft premiär men då kampanjen fortfarande är giltig en dryg vecka till så passar vi på att informera om dealen.

HQ

Hade det inte varit så att stjärnan själv hade delat länken på sina egna sociala medier så hade man lätt kunnat avfärda det hela som ett genomarbetat Phishing-försök men ibland är saker och ting precis så bra som de låter. Helt utan insats kan man alltså just nu få två månader fritt Apple TV+, med enda kraven, att man har ett AppleID, att tjänsten är tillgänglig i aktuellt land och att man inte redan är ansluten till ett Apple One-abonnemang.

Som med alla prova-på-abonnemang så förnyas det automatiskt till aktuell månadskostnad efter att de två fria månaderna har löpt ut. Man måste alltså själv hålla koll på förfallodatum och säga upp det innan det förnyas.

Här hittar du erbjudandet som är giltigt till 14:e januari.

Emancipation (Apple TV+)

Relaterade texter

9
Emancipation (Apple TV+)

Emancipation (Apple TV+)

FILMRECENSION. Skrivet av André Lamartine

Många har vägrat se Will Smiths slaveridrama, men inte filmredaktör André. Han har snarare tråkats ut av Apples uppenbara Oscarsbete...Loading next content