Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Classic

World of Warcraft: Classic utökas med Cataclysm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är snart dags för World of Warcraft: Classic att få ytterligare en expansion och den här gången är det Cataclysm som ska bakas in i den klassiska WoW-upplevelsen. Originalet släpptes i december 2010 och kretsade kring den onda draken Deathwings återkomst och vilja att bringa död och elände till Blizzards värld.

Ett par förändringar har dock gjorts nu när expansionen släpps på nytt. Level-systemet har fått sig en omarbetning för att bli mer strömlinjeformat, auktionshuset har uppdaterats och även sättet som guilds fungerar ska vara bättre den här gången.

Uppgraderingen till Cataclysm är helt gratis för alla som har World of Warcraft: Classic men känner du för att ändå lägga in lite pengar i äventyret så kan du få fördelar från två olika paket som släpps i samband med expansionen. Det första går under namnet Blazing Heroes Pack, kostar 30 dollar och innehåller bland annat ett Lil' Wrathion-husdjur samt ett flygande Ragnaros-mount. Blacing Epic Upgrade är den andra varianten där du för 80 dollar får allt som Blazing Heroes Pack inkluderar plus en förlevlad karaktär som redan är i level 80, för dig som kasta dig in i expansionen direkt utan att behöva spela om en stor del av äventyret.

Cataclysm beräknas släppas till World of Warcraft: Classic tidigt nästa år. En trailer till expansionen hittar du här.

Återvänder du till World of Warcraft nästa år?

World of Warcraft: Classic

Relaterade texterLoading next content