Svenska
Gamereactor
filmrecensioner
50 First Dates

50 First Dates

Henry faller planlöst för en tjej utan närminne och tvingas varje dag ragga upp henne. Fnissigt med Adam Sandler och Drew Barrymore.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Kärleken spirar i Peter Segals (Anger Management) senaste komedi. Adam Sandler spelar Henry, godtrogen djurskötare på den lokala djurparken tillika ökänd kvinnokarl. Med grundregeln att aldrig bli känslomässigt involverad lever Henry ett bekymmerslöst ungkarlsliv, tills den dagen då han träffar och förälskar sig i Lucy Whitmore (Drew Barrymore). Problemet är att Lucy förlorade sitt närminne i en bilolycka och detta ställer givetvis till problem för den kärlekskranke Henry som med andra ord måste vinna Lucys hjärta varje dag.

HQ

I de allra flesta fall tycker jag produktioner med Adam Sandler har inneburit skojiga stunder då jag verkligen fått skratta mycket. Billy Madison och Happy Gilmore, Big Daddy och Mr Deeds. Listan kan göras ännu längre om jag får ta med Sandlers bästa stunder i Saturday Night Live. Och visst, besviken kan jag inte direkt påstå att jag blev den här gången heller, även om jag saknar Sandlers urtypiska raseriutbrott. 50 First Dates är en avslappnat skön romantisk komedi utan egentliga gapskratt. Klyschorna staplas på varandra och vissa mer utdragna skämt känns aningen krystade. Men Sandler är alltså som vanligt bra som den charmerande tönten och Barrymore bubblar av karisma.

50 First Dates50 First Dates50 First Dates
06 Gamereactor Sverige
6 / 10
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

1
50 First Dates

50 First Dates

FILMRECENSION. Skrivet av Johan Bergström d.ä

Henry faller planlöst för en tjej utan närminne och tvingas varje dag ragga upp henne. Fnissigt med Adam Sandler och Drew Barrymore.



Loading next content