Svenska
Gamereactor
nyheter
Everwild

Everwild är fortfarande under utveckling

Det verkar dessutom som att utvecklingen går framåt och nu letas det efter en roll som normalt behövs i sluttampen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått nästan ett år sedan vi sist hörde något officiellt om Rares nästkommande spel Everwild, vilket ursprungligen utannonserades 2019. Det har ryktats om en problemfylld utveckling, och många verkar idag tro att det är hög risk att projektet aldrig blir av.

Men nu har vi fått ett litet livstecken. Den brittiska utvecklaren Rare har nämligen lagt ut en platsannons där de letar efter en videoproducent som ska "help craft ongoing video content for Sea of Thieves as well as Rare's next title, Everwild". Videoinnehåll är vanligtvis något som läggs till sent i produktionen, men just nu är vi mest glada över att få höra att Rare fortfarande arbetar med projektet och att det verkar gå framåt.

Väldigt lite är känt om Everwild, men det tros vara någon form av äventyrssimulator, och rykten säger att det inte har några strider alls. VGC-redaktören Andy Robinson sade tidigare i år att det åtminstone delvis är inspirerat av Viva Piñata.

Vi tvivlar starkt på att Everwild kommer att visas upp under The Game Awards nästa månad, och en rimlig gissning är att det släpps tidigast 2025.

Everwild
EverwildEverwild
EverwildEverwild
EverwildEverwild
Everwild uppges redan ha varit under någon form av utveckling i nio år.

Relaterade texterLoading next content