Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Classic

Gamereactor Live: Kika på vår stjärnspäckade World of Warcraft: Wrath of the Lich King-stream

Vi åker tillbaka till Northrend med några prominenta gäster för att utforska Blizzards älskade expansion på nytt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är ungefär en månad kvar tills Blizzard officiellt öppnar portarna till Northrend igen när World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic har premiär i World of Warcraft Classic. Även om du måste vänta till den 26 september för att själv få dyka in i spelet, kan du följa med oss senare idag när vi startar den första av våra enorma live-streams dedikerade till spelet.

Med start vid den vanliga tiden 16:00 på GR Live-hemsidan kommer vi samarbeta med några prominenta gäster, bland annat Oscar Dronjak från bandet HammerFall, samt streamarna SNOWMIXY och AnnieFuchsia. Vi ska slå oss ihop och trotsa Northrends bittra vindar, medan vi försöker spela igenom ett par timmar av Wrath of the Lich King Classic, där det också kommer att delas ut 60-dagars World of Warcraft Classic-spelkoder.

Och vi har faktiskt mer än så på gång. Om du tycker att du är lite av en Wrath of the Lich King-expert bör du svara på vårt frågesport som kretsar kring expansionen för att få chansen att vinna en förstklassiga priser, däribland en 66 centimeter hög staty av Arthas, en samlarutgåva av spelet, T-shirts och mycket annat.

Surfa över hit för att hitta frågesporten och för att få veta mer om alla andra evenemang som vi planerat under hela september för att fira kungens återkomst.

World of Warcraft: Classic

Relaterade texterLoading next content