Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

Gizmo är på väg att ansluta till MultiVersus

Huvudpersonen i Gremlins-serien är på väg att göra en dubbel comeback och är tydligen sugen på att slåss...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den rara lilla pälsbollen Gizmo, även kallad Mogwai, från Gremlins-serien har varit borta alldeles för länge, men lyckligtvis är han nu på väg att göra en dubbel comeback. Inte nog med att han får en animerad serie som heter Gremlins: Secrets of the Mogwai på HBO Max nästa år, han ska också vara med och sparka stjärt i MultiVersus.

Detta avslöjades i en teaser från spelets officiella Twitter-konto, där vi kan se Gizmos händer dyka upp ur en liten låda. Vi visste redan att hans ärkefiende Stripe också skulle läggas till i MultiVersus, så nu får vi alltså möjlighet att bilda en duo mellan dessa båda mycket omaka karaktärer.

Tweeten säger för övrigt att vi kommer att få den "fluffiga överraskningen" på tisdag, men om detta innebär att vi får det formella utannonserandet eller om Gizmo faktiskt läggs till då är för närvarande okänt. Vi påminner om att vi skvallrade om detta i vår artikel om kommande MultiVersus-karaktärer redan för några veckor sedan.

HQ

MultiVersus
Håll honom borta från vatten och inget mat efter midnatt!

Relaterade texter

MultiVersus - betaScore

MultiVersus - beta

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Shaggy, Superman, Arya Stark och Lebron James har alla slängts in i ett och samma fightingspel och vi har satt betyg...Loading next content