Svenska
Gamereactor
nyheter
Helldivers II

Helldivers II säljer snabbare än Marvel's Spider-Man 2 i Storbritannien

It has sold more during the first eight weeks on the market than Peter Parker's last game did.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Marvel's Spider-Man 2 släpptes i höstas kunde vi på regelbunden basis rapportera om enorma (och välförtjänta) framgångar för äventyret som nådde fem miljoner exemplar på under två veckor.

Men... redan nu, bara halvåret senare kan Sony fira att de nu har ett spel som säljer ännu snabbare, åtminstone i Storbritannien. Enligt GamesIndustry.biz trumfar Helldivers II faktiskt Peter Parkers senaste äventyr, och det tycks heller inte visa några tecken på att mattas av, så vi räknar med att det fortsätter sälja i rekordtempo.

Det är värt att påminna om att Helldivers II även finns till PC (Marvel's Spider-Man 2 är Playstation-exklusivt), vilket tydligt visar att Sonys strategi med simultana lanseringar till just PC och Playstation tycks löna sig. Så sent som i februari sade företaget såhär angående sitt ökade fokus på live service: "we aim to continue to focus on producing high-quality works and developing live-service games", och vi förmodar att framgångarna med detta spel även det visar att Sony är något på spåren.

Helldivers II
En fullkomligt enorm succé för Sonys del.

Relaterade texter

Helldivers IIScore

Helldivers II

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Trots att han aldrig gjorde lumpen ligger nu jordens öde i händerna på Conny, som har slaktat insekter i rasande fart under de senaste dagarna...

Helldivers II - Vad hände?

Helldivers II - Vad hände?

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Det rådde upprorsstämning på sociala medier under den gångna helgen sedan Sony fattat ett beslut som gjorde att många inte längre skulle kunna spela sin inköpta titel...Loading next content