Svenska
Gamereactor
nyheter
Helldivers II

Helldivers II slog Halo Infinite-rekordet på Steam

Framgångarna för Arrowhead Game Studios och Sony Interactive Entertainments senaste titel verkar fortsätta att växa snabbt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Helldivers II fortsätter prestera otroligt bra på Steam, och igår nådde det en ganska imponerande milstolpe när det slog Halo Infinite i det högsta antalet samtidiga spelare.

Halo Infinite nådde en toppnotering för två år sedan med 272 586 samtidiga spelare, men detta slogs i bitar när fler och fler spelare anslöt sig till festen under söndagen och i skrivande stund är det hela 389 715 spelare som roar sig med den svenska shootern för tillfället. Det bör även nämnas att Halo Infinite är free-to-play (multiplayer), medan Helldivers II kostar pengar - vilket ärligt talat gör detta ännu mer imponerande.

Att lansera spelet samtidigt till PC och Playstation verkar ha varit ett genidrag från Sony, och vi antar att denna framgång ökar chanserna för att de fortsätter lansera titlar till båda formaten samtidigt. Kolla in vår recension där vi förklarar varför du bör kolla in det här spelet.

Helldivers II
Skjuta alien-insekter är något gamers inte får nog av.

Tack GamingBolt

Relaterade texter

Helldivers IIScore

Helldivers II

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Trots att han aldrig gjorde lumpen ligger nu jordens öde i händerna på Conny, som har slaktat insekter i rasande fart under de senaste dagarna...Loading next content