Svenska
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime Remastered

Metroid Prime Remastered jämfört mot originalet

Hur står sig Gamecube-versionen i förhållande till den omgjorda utgåvan för Switch? Detta får vi svaret på i ny video...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi antar att ytterst få av er förväntade er att vi skulle spendera helgen med att spela om ett av de bästa actionspelen genom tiderna i en remastrad version som nästan skulle kunna kallas en riktig remake.

Vi pratar förstås om Metroid Prime Remastered, som ju fick en stealth-lansering under den Nintendo Direct som sändes sent i onsdags. Så hur mycket har den här versionen förbättrats jämfört med originalet? Tja, varför inte låta GameXplain visa dig detta?

De har släppt en jämförelsevideo där du får se flera sekvenser från Metroid Prime (Gamecube-originalet) sida vid sida med samma scener i Metroid Prime Remastered. Låt oss bara säga att det är imponerande, kolla själv nedan. Vi har även en recension av spelet att bjuda på där vi delar med oss av våra åsikter om den uppfräschade klassikern.

Metroid Prime Remastered

Relaterade texter

Metroid Prime RemasteredScore

Metroid Prime Remastered

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två decennier har passerat sedan vi första gången landande på Tallon IV, men Samus Arans första 3D-äventyr har aldrig varit bättre än det är idag.Loading next content