Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 11 har betydligt fler aktiva spelare än Mortal Kombat 1

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått lite mer än en månad sedan Mortal Kombat 1 släpptes. Den senaste delen i den hårda fighting-serien fick fina betyg, så även av oss. Trots sin högaktuella status så är det dock betydligt fler som spelar föregångaren, som i skrivande stund har nästan nio tusen aktiva spelare samtidigt. Som jämförelse har det nya spelets dryga fem tusen. Mortal Kombat 11 hade också en toppnotering på lite över tio tusen spelare under dygnet, där Mortal Kombat 1 låg på dryga sju. Det ska dock sägas att den nya releasens mest aktiva antal spelare slår föregångaren med 38.129 spelare mot 27.301.

Anledningarna till att föregångaren spelas mer spås bland annat att vara att det är betydligt billigare. Du kan köpa det spelet för dryga femtiolappen medan du får hosta upp 799 kronor för Mortal Kombat 1. Netherrealm har heller inte delat med sig av några försäljningssiffror för spelet men med en långsiktig plan av expansioner, förväntad mindre prislapp och nya slagsmålskämpar som bland annat Omni-Man och Homelander, så kommer säkerligen antalet spelare öka med tiden.

Mortal Kombat 1
Spelar du nya Mortal Kombat eller hänger du kvar víd det gamla?

Relaterade texter

Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

NetherRealms kämpar är tillbaka för att sparka stjärt på blodigast tänkbara sätt i ett helt omstartat universum. Vi har kollat in om det lever upp till sin potential...Loading next content