Svenska
Gamereactor
nyheter
Mafia IV

Nytt Mafia bekräftat vara under utveckling

Även om det fortfarande är några år bort, har Hangar 13 nu slagit fast officiellt att ett nytt Mafia-äventyr är på väg...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I maj hävdade den vanligtvis pålitliga Ethan Gach på Kotaku att Hangar 13 arbetade på ett nytt spel i Mafia-serien. Nu är detta äntligen officiellt bekräftat.

Mafia firade nämligen tjugo år igår, och Hangar 13 uppmärksamma tillfället genom att intervjua några av de talangfulla utvecklarna i teamet som hjälpte till att ge serien liv. Det finns en del intressanta småsaker för alla intresserade, men det som kommer skapa rubriker är att Roman Hladík, general manager på studion, bekräftar att de jobbar på en helt ny Mafia-titel. Han vill dock inte säga något om ryktet att spelet utvecklas med Unreal Engine 5, eftersom projektet fortfarande är "några år bort" från att slutföras.

Det är i alla fall skönt att äntligen vara helt säkra på att vi kommer att få utforska det ljuva Mafia-universumet igen - förr eller senare. Vilket decennium hoppas du att äventyret ska utspelas?

Mafia IV

Relaterade texter

3
Rykte: Mafia IV ska visas ganska snart

Rykte: Mafia IV ska visas ganska snart

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet att Mafia IV är på gång, men bortsett från det vet vi egentligen ingenting om nästa kapitel i den hyllade serien. Med det sagt har det dock florerat massor av...Loading next content