Svenska
Gamereactor
filmrecensioner
Players

Players (Netflix)

Netflix alla hjärtans-dag dräpare stavas Players och berättar sagan om en bunt promiskuösa sportjournalister som tråkar ut något enormt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Mack, Ashley, Brannagan, Adam och Little är så kallade "pick up artists". De rör sig och jobbar i grupp. De lyder i mångt och mycket ledorden ur den alldeles gräsligt larviga raggningsbibeln The Game där allt handlar om att lura och skämma ur sig för att i någon slags vrickad alternativ verklighet attrahera det motsatta könet likt en fluga på skit. Ofta pratar de "bredvid mun" om sina dyra, kommande resor eller om sitt påhittade högprofiljobb,m och säkrar därmed kvällens engångsligg utan större prestation. Men så träffar huvudfiguren Mack (spelad av Jane the Virgin-stjärnan Gina Rodriguez) på nya kollegan Nick (Tom Ellis från bland annat Lucifer) och det slår gnistor om dem båda.

HQ
Players
Vad vore väl en bal på slottet...

Nu måste Mack försöka få resten av hennes skojfriska knullgäng att förstå att hon inte längre avser att ragga meningslösa hunkar på den lokala kvartersbaren längre utan vill satsa. På ett förhållande. Och för att det ska gå måste hon ha allas hjälp, märklig nog. Alla måste rigga, ordna, ljuga, kirra, preparera, förbereda och bana väg för att hennes kärlek ska fungera. "Love is a Team Sport", enligt Mack och det är så denna film om kärlek är upplagd. Naturligtvis hittar Mack kärleken på annat håll längs vägen och samma gamla sensmoral som porträtterats i 120 000 andra romantiska komedier gäller även här. Den sanna, bestående kärleken väntade på dig mitt framför ansiktet medan du desperat letade efter den på annat håll. Det blir sockersött, typiskt och gräsligt förutsägbart.

Players
Här har du New Yorks absolut vassaste engångsliggare.

Players är en film som på alla tänkbara sätt och vis följer en ohyggligt uttjatad mall för hur en amerikansk romcom ska göras. Regissören Trish Sie (Pitch Perfect 3) försöker krydda det gamla trötta receptet med en halvtimmes vildsint nuppande där våra "Players" vältrar sig i sin egen lättsmälta lösaktighet och medan den delen fungerar i filmer som Trainwreck eller Archie, blir det här mest bara pinsamt och charmlöst. Gina Rodriguez kämpar för brinnande livet för att höja ett direkt gräsligt slött manus medan Damon Wayans Jr. gör allt i sin makt för att tillföra charm och lugn, men alla misslyckas i en film som känns som ett stort, fläskigt, rödlackat misslyckande. Undvik Players och kika igenom Trainwreck istället. Roligare, charmigare med mycket bättre skådespeleri och ett alldeles klockrent manus.

Detta är en annons:
Players
03 Gamereactor Sverige
3 / 10
+
En alldeles särskilt slö, trist, charmlös och förutsägbar skräpfilm om den "riktiga", sanna kärleken...
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

3
Players (Netflix)

Players (Netflix)

FILMRECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Netflix alla hjärtans-dag dräpare stavas Players och berättar sagan om en bunt promiskuösa sportjournalister som tråkar ut något enormt...Loading next content