Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Räkna inte med några stora Hogwarts Legacy-tillägg i sommar

Den som hoppas på några massiva tillägg, omvälvande förändringar och annat bör dämpa förväntningarna...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I januari rapporterade vi att Hogwarts Legacy skulle få "additional updates and features" lagom till sommaren. Detta inkluderar bland annat den tidigare Playstation-exklusiva The Haunted Hogsmeade Shop, uppdraget Minding Your Own Business och Shopkeeper Cosmetic Set som nu även kommer till PC, Switch och Xbox.

Det skulle dock finnas andra nyheter med, och sedan dess har fansen spekulerat i vad det skulle kunna vara - och vissa har haft riktigt höga förväntningar på vad som komma skall. Men vi bör nog skruva ner hypen ett snäpp (eller till och med två), eftersom Avalanches community manager nu säger på X att hon vill "set some expectations for what we are working on" och tillägger att "original wording of "additional updates and features for the game" was very intentional".

Hon skriver även att det vi får är "a small way of us showing appreciation to our players for the amazing reception to the game", vilket innebär att vi förmodligen inte bör hoppas på någon massiv DLC, ny grafik, nya områden eller något liknande. Ha bara rimliga förväntningar, så lär du bli en nöjd trollkarl och häxa när uppdateringen släpps i sommar.

Även om det inte verkar som om vi någonsin kommer få DLC till Hogwarts Legacy, avslöjades det tidigare i veckan via en platsannons att arbetet på nästa spel redan inletts, och att det troligtvis kommer utvecklas med Epic Games senaste grafikmotor.

Hogwarts Legacy
"Tusan också, jag hoppades på något helt annat"

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...Loading next content