Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
artiklar

Redax Ritar: Crash Bandicoot

Efter att vi tecknat Lara Croft, Sonic samt Super Mario är det dags för Gamereactors samlade redaktion att sabba Naughty Dogs brandgula pungräv...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare delar ur denna artikelserie:
Redax Ritar: Super Mario
Redax Ritar: Sonic the Hedgehog
Redax Ritar: Lara Croft

Redax Ritar: Crash Bandicoot

Jonas Mäki om sin Crash Bandicoot:
Jag har ingen lång relation med Crash vars spel släpptes under min värsta Japan-period. Jag ville då hellre lira så skumma japanska spel som möjligt. Lyckligtvis lirade jag flitigt med Crashs kart-spel, och har ett lätt hum om hur han såg ut i vinstanimeringarna.

Redax Ritar: Crash Bandicoot
Detta är en annons:

Olof Westerberg:
Crash är ju en svår karaktär. För mig som har en mall för människa och en mall för djur - var ska jag placera honom? Har han förresten inte ett så konstigt stort huvud också, som är större än hela överkroppen? Jag visste inte om jag mindes fel, så jag hamnade oavsiktligt någonstans vid formen av en kruka. Och så fick han en Pinocchio-näsa och en mohawk också. Perfekt!

Redax Ritar: Crash Bandicoot

Marcus Persson:
Buff Bandicoot. Smäckfylld med dopingpreparat och redo att klubba världen med sina biceps. Nej ärligt talat. Aldrig haft någon plats i hjärtat för denna övergödda råtta och allt jag kan minnas är hans överdimensionerade käft och onödiga attityd. Därför blev också min lilla avbild av honom därefter. Pannkaka.

Redax Ritar: Crash Bandicoot
Detta är en annons:

Johan Vahlström:
Det borde finnas en varningstext innan folk ser den här bilden. Det är som en smal version av Totoro som är här för att besöka dina mardrömmar. Vad hände med ansiktet? Ingen aning. Det här är ett tillfälle där jag känner att färger hade hjälpt. Men helt ärligt, inget hade kunnat rädda den här teckningen som får Fake Crash att se ut som en skönhet.

Redax Ritar: Crash Bandicoot

Petter Hegevall:
Jag måste först bara klargöra en enkel sak; André Lamartine fuskar, så det stänker om det. Den karln är fusk, han är fusket personifierat, och bör pryglas med käpp + lätt frusen sill, mot ryggslutet - för hans penibla fuskande. När jag nu fört fokus från min hemska Roid Bandicoot® till Andrés regelbrott, tycker jag att vi går vidare.

Redax Ritar: Crash Bandicoot

Joakim Sjögren:
Jag har noll koll på hur Crash ser ut. Om det inte är uppenbart från min teckning så vet jag inte vad jag skulle kunna säga för att övertyga dig. Visst, jag har visserligen lyckats avlägsna en del av nacken för att få till den där sexiga triangelformen som Naughty Dogs maskot gjort sig känd för, men mycket mer än så kan jag faktiskt inte stoltsera med. Innan jag började var jag dessutom extremt säker på att pungräven i fråga både hade halsband och söndriga shorts (något som tydligen inte stämmer alls), och gorillaarmarna och ölmagen gör inte mycket för att hamra hem vilken karaktär jag försökt porträttera. Den sömniga blicken som min Crash bränner av rakt in i kameran är däremot ljuvligt erotisk, det ska jag vara först med att erkänna. Ljuvligt, ljuvligt erotisk.

Redax Ritar: Crash Bandicoot

Adam Holmberg:
Aldrig spelat ett Crash-spel tyvärr. Allt jag minns är att han antagligen var en sann 'chad' som kidsen idag skulle kalla det. Tror jag.

Redax Ritar: Crash Bandicoot

Patrik Severin:
Crash Bandicoot i all sin skönhet. Med perfekta kroppsformer ett leende på läpparna och en vild frisyr som bara skriker bad-boy. Bra va? Den här galna karaktären vill man inte möta i en mörk gränd med nitroglycerin lådor runtomkring sig. Speciellt inte om man är en galen forskare.

Redax Ritar: Crash Bandicoot

André Lamartine:
Jag har inte rört ett enda Crash Bandicoot-spel, någonsin, men det säger väl en hel del om hur grym spelutvecklarnas karaktärsdesign är om punggrävlingen ändå känns så tydlig och vrickad i mitt minne. Jo, jag är väl nöjd, även om Aku-Aku liknar Plankan från Ed, Edd & Eddy (men andra figurer var i och för sig inte heller uppgiften).

Redax Ritar: Crash Bandicoot

Henric Pettersson:
Med facit i handen vet jag inte riktigt om jag lyckades porträttera Crash som något annat än en deformerad människa i maskeraddräkt. Det gick inte bra helt enkelt, till skillnad från tidigare mästerverk från mig. Alla har vi dåliga dagar, antar jag.

Redax Ritar: Crash Bandicoot

Marie Liljegren:
Jag vet inte vad jag ska säga om min Crash. Jag hade en klar bild i mitt huvud när jag började måla men tyvärr ville min penna något annat tydligen. När jag var färdig med mitt alster googlade jag en bild för att jämföra resultatet och insåg att hans näsa är väl det enda jag fick med som skulle kunna likna originalet men även färgen på byxorna och skorna. Vet inte varför min har ett par röda boxarhandskar på sig, vad fick jag det ifrån? Jag kan väl inte säga att jag är nöjd, men jag är ändå väldigt glad att jag inte gick på min första tanke att måla honom som en stor ekorre. Nu fick han se ut som en pilsk hyena istället som smaskat i sig lite väl mycket anabola kanske, men tänkte samma sak som när jag ritade Lara Croft. Gör jag tillräckligt sexiga chipstuttar och klämmer dit ett sex-pack kommer ingen märka att resten är skit.

Tidigare delar ur denna artikelserie:
Redax Ritar: Super Mario
Redax Ritar: Sonic the Hedgehog
Redax Ritar: Lara Croft



Loading next content