Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Rykte: Hogwarts Legacy 2 är redan under utveckling

Detta är såklart något vi uppriktigt sagt förväntade oss, men att få tecken på liv är ändå alltid uppskattat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med höstens lavin av nya releaser och Starfield som officiellt lanseras den här veckan är det lätt att glömma den utan tvekan största premiären 2023 - Hogwarts Legacy. Det slog alla typer av rekord efter att det hade premiär i februari och har fortsatt prestera bra.

Även om vi vet att många av er hoppas att det ska få DLC så småningom, verkar det som om Warner Bros Interactive Entertainment har andra planer och har sparkat igång arbetet med en uppföljare. Den ganska kända insidern MyTimeToShineH skriver på X:

"Sources confirmed that a Hogwarts Legacy sequel is in the works"

Även om detta knappast är förvånande med tanke på vilken enorm framgång det första spelet var samt det faktum att Harry Potter ska få en TV-serie på HBO Max så småningom - är vi ändå glada att få höra att utvecklingen i viss mån redan sägs vara igång.

Vilken är den enskilda funktion du hoppas läggs till i Hogwarts Legacy 2?

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...Loading next content