Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws-kampanjen kan spelas igenom på 30 timmar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Assassin's Creed-spelen har kritiserats för att vara alldeles för långa, men med det kommande Star Wars Outlaws siktar Ubisoft tydligen inte på att matcha den längden. Faktum är att äventyret kommer vara mycket kortare än så.

I en intervju hos VGC säger spelets director Julian Gerighty att huvudberättelsen lätt kan klaras av på drygt 30 timmar, men tillägger att den siffran kan fördubblas om man vill klara allt:

"Mycket, mycket tidigt bestämde vi oss för att det här skulle bli ett 25, 30 timmars äventyr på den gyllene vägen, 50 timmar, 60 timmar för completionists, och det är, för en kille med familj och jobb, fortfarande en "Very, very early on, we decided this is going to be a 25, 30 hours golden path adventure, 50 hours, 60 hours for completionists, and that is, for a guy with a family and a job, it's still a fair amount of time. But it's not Assassin's Creed epic, 200 hours' worth of gameplay, so that allows us to really focus on the detail, it allows us to focus, maybe with a smaller team, on executing something that is manageable."
tidsåtgång. Men det är inte ett Assassin's Creed-epos, 200 timmars speltid, så det gör att vi verkligen kan fokusera på detaljerna, det gör att vi kan fokusera, kanske med ett mindre team, på att genomföra något som är hanterbart."

Spelet fick nyligen en djupgående förtitt efter att vi fått provspela häromdagen, vilken du kan läsa här.

HQ
Star Wars Outlaws
Outlaws bjuder på flera aspekter av Star Wars.

Relaterade texterLoading next content