Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Razer Kitsune (Quick Look) - Omfamna det nya fightingspelet Meta

Denna optiska arkadkontroll med alla knappar syftar till att överträffa stridspinnar som den valda handkontrollen för fightingspelsentusiaster.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna till ännu en Game Reactor Quick Look. Fighting-spel är inte ett skämt, och fightingspel, kanske mer än många andra genrer, har mycket allvarliga som tar mycket allvarligt på hur de presterar, både i onlineturneringar och i i möten med andra likasinnade entusiaster. Och när de gör det behöver de ordentlig hårdvara som stöder deras entusiasm för spelen de spelar."

"Det betyder att det har funnits en blomstrande gemenskap för de här stridsdäcken som människor använder specifikt för fightingspel, och Razer har lanserat ett som verkar ha fångat den globala uppmärksamheten hos fightingspelentusiaster över hela världen. Den kallas Kitsune, och det finns en massa anledningar till varför folk är så glada över den. För det första tar den bort joysticken och ersätter dem med rörelseknappar. Det här är tydligen något som fighting game-entusiaster verkligen vill ha. Och bortsett från det, dessa knappar här, som självklart representerar de knappar som du hittar på en PlayStation-kontroll, det här är en officiell PlayStation-licensierad produkt, de är alla optiska, vilket innebär att eftersom de är optiska finns det inget behov av en fysisk switch och en fysisk anslutning. Allt är ljusstrålar i princip, det är därför det är optiskt. Så det blir snabbare och mer tillförlitligt, och den kommer att hålla längre än vanliga gamla knappar på lika dyra fightingspelsdäck."

"Så det är i princip en av de stora uppsidorna med att köpa något som Kitsune. Jag var också ganska intresserad av att upptäcka att när jag plockade upp detta, att det är mycket tunt. Jag har inte tittat på den här typen av kortlekar under min karriär, men de som jag har tittat på på är ganska klumpiga. Jag har ingen aning om hur de har lyckats banta ner det, men det känns som en mer premiumprodukt än några av de andra konkurrenterna som jag har sett under de senaste åren. Den har också några av de nödvändiga saker som man kan förvänta sig."

"Det finns de här riktigt trevliga taktila reglagen här uppe. För det första växlar den mellan PS5 och PC. Det finns en låsmekanism som i princip låser kabeln för turneringsbruk, och innebär i princip att om någon snubblar eller något liknande, kommer den inte att bli inkopplad ut omedelbart. Om det är en lös USB Type-C kan lite skakande resultera i och det kommer inte att hända med det här kabellåset. Det finns också en funktion att stänga av knappar som inte är nödvändiga så att du inte blir distraherad av knappar som inte är finns representerade i spelet du spelar. Du kanske dras till den här framåtvända plattan här. Jag bör säga att denna aluminiumplatta kan bytas ut mot någon annan för olika saker. Jag antar att Razer kommer att sälja olika. Vi har redan känner till ett par olika Street Fighter-versioner, Cammy, Chun-Li. Det finns några och det viktigaste är att du kommer att kunna anpassa det här baserat på striderna speltitlar som du gillar att spela. Det finns också RGB-remsor på sidan när du ansluter in den, vilket är jättebra. Vissa människor älskar verkligen de sakerna. Det är dyrt. Det här kostar 350 euro, vilket är mycket pengar, och jag tror också att det är mycket pengar även jämfört med konkurrerande kortlekar från andra tillverkare, men poängen är att entusiaster av fightingspel är vana att betala mycket för den här typen av hårdvara, så jag är säker på att de kommer att gilla det här också. Vi kommer inte att kunna ta en titt på den här riktiga granskningen eftersom det finns en så begränsad mängd av enheter att Razer i princip måste ta det här från oss och skicka det direkt till någon annan, men vi tog gärna en kort titt, och om du är intresserad, Jag är säker på att du kan hitta mer på Razers webbplats. Tack så mycket för att du tittade. Se dig på nästa."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler