Svenska
Gamereactor
Videos
Suicide Squad: Kill the Justice League
HQ

All You Need to Know about Suicide Squad: Kill the Justice League

Gör dig redo att hoppa in i Metropolis och ta dig an jordens största försvarare i Rocksteadys senaste actionspel.

Audio transcriptions

"Det är nästan dags för allas favoritband av missanpassade att göra sin debut i en video spel. Suicide Squad ska rädda Metropolis och resten av världen i spelet nästa titel från det begåvade team som gav världen Batman Arkham-serien. Självmord Squad Kill the Justice League är just ett sådant spel, en actionskjutare i tredje person där du måste klä på dig, arbeta tillsammans och trotsa oddsen för att övervinna kraften hos en nu skurkaktiga Justice League. Med Suicide Squad Kill kommer Justice League att göra sin på PC, PS5 och Xbox Series X och S den 2 februari 2024, har vi kokat ihop detta praktiska allt-dubehöver-veta-videon för att förbereda dig för Rocksteadys spännande äventyr."

"Du har säkert redan frågat dig varför Task Force X, som består av en grupp superskurkar och även kända som Suicide Squad, är hjältarna i den här historien. Enkelt uttryckt är Justice League inte längre sig själva den här gången, eftersom den onde Brainiac har invaderat och tagit kontroll över de berömda hjältarna. Superman, Batman, The Flash och Green Lantern terroriserar nu samma människor som de brukade skydda, Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang och King Shark måste göra det omöjliga och döda Justice League. Men det kommer inte att bli så enkelt som att jaga de forna hjältarna, för här har Metropolis övertagits av Brainiacs styrkor också. Och Suicide Squad måste använda sin unika uppsättning av förmågor och traverser mekanik för att ta sig runt i staden och tugga sig igenom horder av skurkar, allt i ett försök att skydda Metropolis invånare. Eftersom staden är en massiv öppen värld har du massor av möjligheter när det gäller hur du äventyrar och utforskar, och tar dig an ytterligare utmaningar att förbättra varje medlem i Suicide Squad och göra dem mer mångsidiga kombattanter. Men glöm inte att lyssna på Amanda Wallers kommandon, för olydnad kan kan leda till ett mycket grymt öde. Oavsett om du väljer den tuffa och tumultartade King Shark för med sig, Deadshots exakta och dödliga handlag, galenskapens Harley Quinn eller kapten Boomerangs explosiva natur, var och en av de viktigaste besättningsmedlemmarna ger dig ett överflöd av spelstilar som kan kombineras med andra karaktärer för ultimat destruktiv kapacitet. Och eftersom Suicide Squad dödar Justice League är fullt spelbart antingen solo eller med upp till tre ytterligare vänner, finns det gott om sätt att få upplevelsen att passa din personliga eller lagbaserade spelstil. Självmord Squad Kill the Justice League kommer inte bara att erbjuda en tät och fängslande berättelse som passar med den humor som detta gäng av missanpassade personer utstrålar, samt cameos från andra ikoniska DC-figurer."

"På grund av dess levande element kommer Rocksteady att utöka titeln i framtiden med nya spelbara skurkar, fler miljöer att utforska, nya vapen och spelevenemang och en hel del mer, allt ingår i köpet av grundspelet. På tal om köpet av basspelet, Suicide Squad Kill the Justice League kommer att lanseras i sin helhet på 2 februari på PC, PS5 och Xbox Series X och S, men de som köper deluxe-utgåvan kommer att få tillgång till 72 timmars tidig åtkomst från och med den 30 januari. Denna utgåva kommer att också innehålla några kosmetiska föremål för att anpassa Suicide Squad, utöver en massa ytterligare kosmetika och utrustning som kan hittas och tjänas genom att helt enkelt spela spelet. Så, vad är det du väntar på? Metropolis behöver din hjälp."

Sponsored

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler