Svenska
Gamereactor
Videos
Halo TV
HQ

All You Need to Know about Halo: Season 2 (Sponsored)

När sci-fi-serien återvänder till SkyShowtime har vi gett en sammanfattning av händelserna i säsong 1 och tittat på synopsis för säsong 2 och de narrativa trådarna som den kommer att utforska.

Audio transcriptions

"Halo-fans kan glädjas! Den andra säsongen av live-action-adaptionen av 343 Industries ikoniska tv-spelsserie är nästan här. Producerad av Showtime i samarbete med 343 Industries och Amblin Television och kommer att visas på Sky Showtime den 9 februari, kommer denna uppföljande säsong återigen att se Pablo Schreiber klär ut sig till den berömda Master Chief i ett försök att försvara mänskligheten från de farliga krafterna i Covenant. Den andra säsongen är planerad att inledas med en premiär i två avsnitt och sedan fortsätta varje vecka fram till det åttonde och sista avsnittet sänds den 22 mars. Med fler Halo-äventyr på har vi skapat den här praktiska allt-dubehöver-veta-videon för att förbereda dig dig för Halo säsong 2. Först och främst, eftersom Halo Season 2 tar vid efter händelserna i säsong 1 och fortsätter med trådar som först utforskades i den säsongen, är det värt att ha en mycket snabb genomgång av de händelser som inträffade. Efter att ha presenterat tittarna för Master Chief och Silver Team följer besättningen räddar en mänsklig utpost från Covenant-angripare, gick berättelsen snabbt ser teamet av supersoldater jaga en mäktig ryktad utomjordisk super vapen som kan orsaka massförstörelse. Det dröjer inte länge förrän John-117, som också känd som Master Chief, plockar upp spåren som leder till Halo-ringarna, ett spår som Covenant också upptäcker när de tvingar de mänskliga styrkorna i FN:s säkerhetsråd och de utomjordiska Covenant i en kapplöpning mot varandra. Efter några skakande händelser som rör Spartan-programmet uppdagas, hemligheter som gör att Spartan Elizabeth Halsey till en högprofilerad brottsling och leder till att Silver Teamet ställs inför nya känslomässiga problem och besättningen får i uppdrag att ge sig ut i Covenant-territorium för att återta en stulen stjärnkarta som kan peka i riktning mot en av de eftertraktade Halo-ringarna. Säsongen avslutas med Master Chief och den ultraavancerade AI:n Cortana går samman med potentiellt oåterkalleliga och avhumaniserande effekter för att rädda dagen och slutföra uppdrag. Med detta i åtanke kommer vi under säsong 2 att få se en ny berättelsetråd utvecklas."

"Shrivers Master Chief kommer att leda människornas och UNSC:s kamp mot Covenant med Silver Team och dess spartaner vid rodret. Efter en chockerande händelse på en till en början till synes meningslös planet börjar John-117 känna att kriget är på väg att nå nya höjder och att Covenant är på väg att förbereder en total attack mot mänsklighetens största fäste, den berömda planeten Reach. Reach och hela galaxen står inför faror som aldrig förr vill Master Chief avsluta kriget en gång för alla genom att hitta den supervapnet som är en Halo-ring. Men kommer detta att bli mänsklighetens räddning eller kommer det istället att bana väg för en utrotning? När det gäller vem vi kan förvänta oss att se i Halo säsong 2, förutom Shrivers Master Chief, Jen Taylor, Cortanas och Dr. Catherine Elizabeth Halseys röster i Halo-spelen kommer att vara tillbaka som Cortana, liksom Natasha McElhone som live-action versionen av Dr Halsey. Danny Ciparni och Olive Grey gör om sina roller som kapten Jacob Keyes respektive Dr. Miranda Keyes, Shabana Azmi återvänder till som amiral Margaret Parangoski, och Bokeem Woodbine kommer tillbaka som tidigare Spartankandidaten som blev asätaren Sauron-66. Silver Team och Master Chiefs närmaste allierade till Vanak-134, Kai-125 och Riz-28 porträtterade av Bentley Kalu, Kate Kennedy och Natasha Kulczak kommer också att återvända. På samma sätt kan vi förvänta oss mer från Yiren Ha's Quan He och Charlie Murphy's Mackie. Med Halo-säsongen 2 börjar sändas den 9 februari kan du se vart och ett av de åtta avsnitten som släpps varje vecka efter premiären på Sky Showtime."

Sponsored

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler