Svenska
Gamereactor
Videos
Helldivers II
HQ

Helldivers II - Videorecension

Vi delar med oss av våra tankar och åsikter om Arrowhead Game Studios ' hit third-person shooter-titel som har gjort sin ankomst till PC och PS5.

Audio transcriptions

"Helldivers 2 kan sammanfattas på ett ganska enkelt sätt. Du landar på en planet, utför en massa uppgifter och skjuter massor av insekter och robotar, vilket ibland är huvuduppgiften, och sedan går du tillbaka till ditt skepp.
Helldivers 2 är ganska enkelt i grunden, men man kan naturligtvis sammanfatta nästan alla spel på ett så enkelt sätt. Du landar, du måste ta dig till en punkt, du skjuter och du utför uppgiften, och du kommer tillbaka till ditt skepp."

"Detta upprepas om och om igen, och efter några genomspelningar kände vi oss nästan lite uttråkade, men samtidigt fanns det något underhållande i all sin enkelhet.
Om man kan acceptera enkelheten så lyckas Helldivers 2 med att vara underhållande.
Vårt första hopp var solo, innan vi hade turen att inse hur mycket roligare det var med andra."

"Förutom den enkla insikten att det verkligen är så här det ska upplevas, insåg vi också hur uppdragen får en helt annan känsla med allierade.
Efter varje avslutat uppdrag var vi tvungna att återvända till vårt skepp.
Efter varje slutfört uppdrag går du upp i nivå, och när du måste återvända till ditt skepp är det bara för att göra dig redo för nästa uppdrag."

"Via en karta väljer du vilken planet du vill besöka.
Den visar också hur nära segern du är, vilket är ett grupparbete av alla spelare i Helldivers 2.
Utbudet av planeter här vid lanseringen är något för litet, även om de är ganska varierade och erbjuder några olika uppdrag.
I ett av dem kämpade vi till exempel mot robotar, och med svårighetsgraden uppskruvad var det mycket mer spänning än under våra inledande strider."

"Här blev varje skott och granat viktig.
Och eftersom både ammunition, granater och stim-paket är begränsade i antal är det viktigt att använda det du har tills du hittar andrum för att driva sekvensen för att kyla ner lite nya förnödenheter.
De förnödenheter du kan kyla ner används ganska ofta, och även om de har en kort cooldown innan de kan användas igen, hade vi föredragit att de var begränsade lite mer."

"Luftangreppen blir lite hektiska när du är i en trupp på fyra, men effekten är lysande med riktigt kraftfulla explosioner och ljus, vilket leder oss till grafiken.
Och här tycker vi att Helldivers 2 fungerar mycket bra i många avseenden.
Grafiken är inte den mest tekniskt avancerade, långt därifrån, men allt från bilden och de nämnda ljuseffekterna är riktigt trevliga."

"Det finns också några områden där det inte riktigt når upp till den visuella nivå vi är ganska bortskämda med nuförtiden, men eftersom det flyter så bra när man springer runt på planeterna har vi inte varit alltför kritiska till detta överlag.
Soundtracket ger också en bra atmosfär, och ljudeffekterna är väl avvägda.
Allt som allt är det inte världsklass på den tekniska sidan, men det är definitivt bra."

"Även om vi uppskattar Helldivers 2 som det är, tycker vi inte att det är så bra som vi trodde att det skulle vara.
Vi tycker att det kunde ha utvecklats lite mer.
Skeppet du återvänder till känns ganska oanvänt, spelets historia är ganska tunn, och även om vi inte kräver att du fyller det till bredden med aktiviteter och annat, kunde känslan av att ett fullskaligt krig pågår ha förstärkts."

"Några extra rum på ditt skepp, med några NPC:er, med dialog som ändras beroende på din progression, det skulle ha krävts väldigt lite för att få Helldivers 2 att kännas djupare.
Vi gillar inte heller det enkla faktum att du måste vara online hela tiden, även om du tänker åka ensam.
Något som verkligen talar för Helldivers 2 är det faktum att det kommer att tillåta dig att åka ensam."

"Något som verkligen talar för Helldivers 2 är det faktum att du kommer att kunna åka ensam.
Något som verkligen talar för Helldivers 2 är det faktum att det kommer att tillåta dig att åka ensam.
Saker och ting kommer att utvecklas och nya saker kommer att läggas till.
Som det är nu är det dock ett underhållande actionspektakel som definitivt är bäst när man spelar tillsammans med andra."

"Trots upprepningen har vi haft väldigt roligt med det, och vi ser fram emot att dyka in på nya planeter för att rädda mänskligheten."

Recensioner

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler