Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Cooler Master GM2711S (Quick Look) - Blanda hastighet med kvalitetsbilder

Denna spelmonitor från Cooler Master är utformad för att överbrygga klyftan mellan höghastighetsspel, fantastisk underhållning och arbetsförmåga.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna till ännu en Gamereactor Quick Look.
Vi har tagit in några produkter från Cooler Master under de senaste dagarna och medan du kanske känner till Cooler Master främst för deras komponenter, de tillverkar kylare, de tillverkar fodral, Det är främst inom PC-byggnadsutrymmet, de är en ganska massiv kraft."

"De har, under de senaste åren, förgrenat sig som många andra varumärken och till ett par, låt oss säga, närbesläktade marknader och en av dessa är bildskärmar.
Detta är GM2711S, så de har uppenbarligen inte hittat ett sätt att göra namnmärkning intressant men det betyder inte att denna bildskärm inte är intressant i sig själv eftersom de viktigaste sak som jag tror att du bör titta på här när du försöker fastställa om den här monitorn är något för dig är att den kostar 400 euro."

"Vilket inte är...
Det behöver inte nödvändigtvis kasta bort billiga pengar för en spelmonitor men definitivt hör hemma i den mindre prisintensiva klassen.
Och när du tänker på att det här är 400 euro, ja då vad du får för din pengar är faktiskt ganska imponerande."

"Så det är en 27-tummare som du säkert kan se.
Ganska robust byggd men överlag ganska plastig konstruktion.
Men återigen, robust, trevligt stort brett stativ som förmodligen innebär att det inte kommer att vackla alltför mycket med en hel del..."

"Mycket drag i alla riktningar i princip, både uppifrån och ner och du kan vända den hela vägen horisontellt, vilket jag tycker är väldigt trevligt.
Det är inte många som behöver det specifikt, men jag har åtminstone hört talas om ett par och sett ett par upplägg där de vänder på dem för att passa in i en mycket specifik sorts av uppställning."

"Kanske vill de ha något som är mer vertikalt bredvid något som är mer horisontellt.
Det finns alltså ett par olika användningsområden för detta.
Så det är bra.
Det är, som jag sa, 27 tum vid 1440p."

"Det är en mycket bra bildskärm.
Det är en mycket bra bildskärm.
Det är en mycket bra bildskärm.
Det är en mycket bra bildskärm."

"Det är en mycket bra bildskärm.
Det är en riktigt bra bildskärm.
Men det är fortfarande inte den bästa skärmen för spel.
Det är en mycket bra sak att ha."

"Det är bra att ha.
Men det är verkligen bra.
Det är en riktigt bra bildskärm.
Så ja, jag skulle föreslå att du kollar in den."

"Det är den bästa bildskärmen i världen.
Det är en mycket bättre bildskärm.
Men som jag sa, det är en mycket bra monitor.
Det är en riktigt bra monitor."

"Det är en riktigt bra bildskärm.
Vilket enligt min mening fortfarande är det optimala sättet att spela PC-spel och åtminstone i en många fall när du vill ha semi till höga bildhastigheter.
Detta går dock bara till 180 Hz."

"Så om du lägger in en slags baslinje för 240, ja, då kommer det att uppstå ett problem.
är inte direkt något att fnysa åt. Men samtidigt finns det en del riktigt bra statistik här på bildkvalitetsfronten. Så vi pratar om HDR 400-certifierad, vilket innebär att de förmodligen kommer att toppa på delar av panelen till mycket högre än så. 95% DCI-P3 färgomfångstäckning. Vi är ser att vissa av de dyrare OLED- och IPS-panelerna går högre än så och når 100 % DCI-P3."

"Men för det mesta, inklusive semi-professionell video- och fotoredigering, kommer du bara att bra med 95 % DCI-P3. Dessutom får du HDMI 2.0, inte 2.1. Så om du vill ha något som är framåtblickande, ja, då har du kanske ett problem där. Men det finns två sådana.
Det finns en DisplayPort, vilket är jättebra. Det är 1.4. Du får USB, ett par USB, och ett 3,5 millimeters hörlursuttag och ett 3,5 millimeters hörlursuttag."

"5 millimeters ljudutgång. Så det är ganska vanliga grejer, skulle jag säga. Om du vill ha HDMI 2.1, skulle det naturligtvis vara ett mer framåtblickande drag. Men å andra sidan är det här 1440p vid 180 hertz, medan HDMI 2.1 förmodligen skulle kräva användning av 4K 120 eller till och med 8K. Så jag tycker att det gör vettigt, särskilt om du letar efter den budgetvänliga sweet spot. Så om du är en 1440p spelare och letar efter en budgetvänlig sweet spot, då kommer du att vilja gå med något robust från en välkänd tillverkare som är van vid att tillverka komponenter som är i princip används för mycket stress. Då är Cooler Master förmodligen rätt väg att gå. Och det här är ett bra ställe att börja på. Tack så mycket för att du tittade. Vi ses på nästa."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler