Svenska
Gamereactor
Videos
Skull and Bones
HQ

Skull and Bones - Videorecension

Vi delar med oss av några tankar om vår tid med Ubisofts piratactionspel för flera spelare.

Audio transcriptions

"Skull & Bones har faktiskt överraskat oss. Vi hade verkligen inte höga förhoppningar för detta spel, men det beror på en problematisk historia. Ett decennium av utveckling och en fullständig omstart gör inte mycket för att inge förtroende, men det här spelet som Ubisoft har skapat är förvånansvärt sammanhängande. Det är ett brett och spretigt piratactionspel för flera spelare upplevelse, där du kan leva ut dina drömmar om att bli en ökänd swashbuckler, och på många sätt gör det detta bra. Men Skull & Bones är också ett spel med en metaforisk titel eftersom det inte är vad vi kan förvänta oss av ett fullprisspel. Det här är ett spel som i grunden bara är ett skelett utan det kött som ger något liv."

"Betaversionen var kanske en ögonbindel för många. Visst, den här betaversionen avslöjade flera sprickor i Skull & Bones skrovpansar, men den presenterade också en enorm mängd innehåll att tugga sig igenom, vilket utan tvekan lämnade många med antagandet att det fullständiga spelet kommer att vara mycket, mycket mer. Men så är inte fallet. Det du ser och upplever i den inledande några timmar av Skull & Bones är vad du får under resten av upplevelsen. Du måste lära dig att svälja ändlösa repetitiva kontrakt allt i ett försök att skaffa resurser för att göra ditt skepp bättre, och i namn av att förtjäna ökändhet, vilket i huvudsak höjer ditt anseende över Indiska oceanen. Utöver detta är den minimala mängden berättande som presenterades i betan blir ännu mer av ett problem när spelet fortskrider, till slut når vi en punkt där vi inte ens tycker att man kan säga att Skull & Bones har en historia. Det är så dåligt implementerat och ineffektivt när det gäller att presentera berättelseinformation och övertygande karaktärer att du redan från början borde veta att du inte kommer att hitta något av värde i det avseendet här."

"Låt oss gå vidare.
Låt oss gå över till en mer positiv punkt för ett ögonblick, skeppsspelet. Det är inte realistiskt, men det är inte heller så arkadlikt att det är mer som en rymdskeppsstrids-titel.
Det passar in i den här sortens konstiga limbo där skepp i grunden är tröga och tunga att kontrollera, men samtidigt kan man kasta runt sitt skepp och skjuta kanonkulor utan nästan någon begränsning. Detta sammantaget ger ett system som är precis tillräckligt verkligt för att utvecklas uppslukande egenskaper, men tillräckligt fritt för att det ska kännas kul att spendera timmar ute på de öppna vågorna och låsta i strategisk strid."

"Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet."

"Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet."

"Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet."

"Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet."

"Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet."

"Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet."

"Spelet med slagskeppet.
Spelet med slagskeppet.
Allt detta skulle kunna förklaras bättre om Skull & Bones hade ett fungerande och användbart handledningssystem, men det har det inte. Faktum är att spelet är så dåligt på att förklara sig självt att det inte vid något tillfälle berättar dig att vinden faktiskt påverkar hur ditt skepp rör sig eller hur du bättre kan utnyttja vind för att mer effektivt ta sig runt i världen. På tal om världen, Ubisoft är tillbaka till sin gamla knep i Skull & Bones. Som vi har sett tidigare i Assassin's Creed, Far Cry och många andra franchises, får vi här en värld som är stor men tråkig. Du har friheten att utforska den som du vill men ärligt talat finns det inte mycket som är värt att besöka. Såvida du inte hittar gruvmalm malmfyndigheter, hugga ner träd, skörda frukt, interagera med bybor, plundra skeppsvrak eller docka vid en hamn som är intressant på något sätt. Dockorna är dock den enda delen av spelet på fot, är de värsta delarna av Skull & Bones. När din stövel är på marken släpps du lös i en hubbplats som i praktiken bara är samma försäljare på olika platser."

"Element för flera spelare Till detta kommer flerspelarelementen. Skull & Bones är i grunden ett solospel, men bättre resurser och de mest utmanande aktiviteterna, som belönar den bästa bytet, kräver allierade för att övervinnas. Det kan handla om att slåss mot enorma havsmonster, plundra hotfulla fort, sänka ökända piratherrar, ta sig an globala händelser och till och med skattkarta jakter som inkluderar PvP-element. När du tar dig an dessa behöver du vänner eller annars är de i stort sett omöjliga att slutföra om du inte har spenderat timmar och timmar och timmar och timmar och timmar och timmar och timmar och timmar och timmar och timmar och timmar bygga och designa ett skepp på mycket högre nivå. Det är några av de roligaste aktiviteterna, men de är hänsynslösa och vi skulle inte bli förvånade om de flesta spelare undviker dem helt och hållet, särskilt eftersom spelet gör ett fruktansvärt jobb med att förklara i stort sett alla sina multiplayer element. Det är inte bara de uppenbart dåligt implementerade systemen som är problem, Skull & Bones ger dig ständigt meddelanden och varningar som det aldrig förklarar, och som dyker upp obevekligt och täcker halva HUD och skärmen under processen. Det finns en hel del buggar och konstiga problem som plågar upplevelsen, men Skull & Bones är ett av dem. Skull & Bones är ett av de mest populära spelen, inklusive felaktigt spårade uppdrag, texturer som dyker upp, dialoger som inte alternativ som aldrig visas och uppdrag som inte heller slutförs, varav många kräver att man går till spelets huvudmeny för att lösa problemet. Och detta är utan att nämna hårda krascher. Men även dessa problem är små i jämförelse med det största felet som Skull & Bones har. Den har alldeles för lite innehåll för att klassas som ett 70-pundsspel. Med tanke på att det finns en hel del mikrotransaktioner möjligheter också, är det rent begränsade utbudet av innehåll chockerande. Halva kartan, är inte tillgänglig, och när du seglar in i det molniga området tvingar spelet dig att vända tillbaka."

"Det finns bara runt 7 till 8 skepp att bygga, och vapnen är i stort sett desamma, bara med lite olika visuell estetik och statistik tilldelad dem. Den kunniga konsumenten kommer utan tvekan att se detta spel som något som bör värderas till hälften av dess nuvarande pris som mest. Om du har någon önskan eller nyfikenhet att köpa Skull & Bones, föreslår vi att du antingen väntar på att priset ska sjunka, eller att den läggs till i en mer tillgänglig prenumerationstjänst än Ubisoft Plus, eller att mer innehåll läggs till som en del av dess live-design. Eller ännu bättre, hoppa bara tillbaka till Sea of Thieves. Rare's piratäventyr är mycket mer komplett just nu, med mer engagerande spel, berättelser och utforskning, och det spelet tillkännagavs efter att Skull & Bones ursprungligen lanserades och fortfarande lanseras för nästan 6 år sedan. Utan tvekan, Rare är fortfarande den obestridligt mest ökända piraten på de digitala vattnen."

"Tack för att du tittade, och vi ses nästa gång."

Recensioner

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler