Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Razer Aether Monitor Light Bar (Quick Look) - Fullständig fördjupning

Denna bildskärmsljusstång erbjuder dubbla belysningsalternativ som gör att du både kan lysa upp din skärm och skapa en slående RGB-aktiverad färgshow på väggen bakom den.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna till ännu en Gamereactor Quick Look.
Den här gången handlar det återigen om monitorljus.
Det är en kategori som vi i princip tog vår första titt på för inte så länge sedan med BenQ ScreenBar Halo."

"En lampa, förresten, som är dyrare än den här som vi ska prata om, men det innebär också att du får avstå från vissa funktioner som du kanske vill ha på din bildskärm.
Men i grund och botten är det här fallet, så låt oss ta en närmare titt.
Det här är Razer Aether Monitor Light Bar och det är en ljusramp som BenQ ScreenBar Halo."

"Och det betyder i princip att det är ett cylindriskt ljusfäste som använder en liten läppklämma här på ovansidan av din bildskärm och sedan en liten gummifäste här på baksidan i för att både belysa skrivbordsytan framför dig eftersom det bara är en trevlig platsbesparande sätt att göra det på än att bara ha en vanlig lampa bredvid dig när du antingen arbetar eller spelar eller vad det nu är du gör på din dator eller vid din skrivbord."

"Och samtidigt, ja, påståendet för den här typen av lampor är att genom att kaskad ljus nedåt, inte på din bildskärm, utan i princip genom att skapa en vägg av ljus framför av dig, ramar den in det du gör, vilket innebär att du blir mer fokuserad.
Nu tror jag att det är mycket i betraktarens öga och mycket subjektivt till den punkt där det är mycket svårt för mig att säga om du kommer att vara mer fokuserad genom att ha några av dessa lampor."

"Vad jag vill säga är att det är mycket populärt från den typ av innehållsskapare publiken att använda en sådan här monitorlampa.
Så vad BenQ gjorde var att de gav dig massor av olika belysningslägen.
De gav dig en liten kommandomodul, vilket innebär att det blir mycket enklare att ställa in temperaturen och tonen och den totala volymen på ljuset."

"Razer, som ju är Razer, gör uppenbarligen något annat, för även om det fanns en liten lampa på BenQ ScreenBar Halo här, som kastade ljus på väggen bakom skrivbordet, så är den här har uppenbarligen, ja, RGB.
Mycket uppenbart har den RGB."

"Det första jag bör säga är att den här verkar vara lite billigare än BenQ ScreenBar Halo.
Du offrar också kommandomodulen.
Du får inte något sådant, men det kommer in på cirka 130 dollar, vilket verkar vara något billigare än ScreenBar Halo, men med hur mycket, det är väldigt mycket upp i luften för närvarande eftersom vi inte har normal prissättning."

"Den kan också anslutas till USB Type-C, vilket är mycket trevligt.
ScreenBar Halo använder USB typ-A, och den standarden är på väg ut och det är lite gammalmodig, så vi vill använda USB Type-C fullt ut, och det här gör det, så det är mycket trevligt."

"Jag sa att du offrar kommandomodulen, och det gör du, och det är mer besvärligt att än BenQ:s alternativ, men inte mycket eftersom sättet man gör det på det är precis här.
Det är ett pekbaserat gränssnitt där du snabbt kan bläddra mellan olika belysnings lägen och intensiteter."

"Du kan ställa in RGB-belysningen på baksidan och ändra temperaturen, snabbt stänga av eller sätta på den.
På det hela taget tycker jag att det är ett bra alternativ och inte något som man direkt tänker på som en kostnadsbesparande åtgärd.
När det gäller RGB är det mycket tydligt vad det är de gör, så tänk dig att du redan har en mycket RGB-tung inställning eftersom det bara är så du gör, och all respekt för det."

"Det finns egentligen ingen starkare effekt.
Vi kan inte riktigt återskapa det, hur det skulle vara här, men om du har ditt skrivbord på en stor, massiv vägg, ja, vad finns det för bättre sätt att skapa mycket ljus och mycket effekt från en mycket liten enhet genom att låta den, återigen, falla ner på väggen bakom dig?
Det kommer förmodligen, särskilt i ett mörkt rum, att vara mycket, mycket, mycket effektfullt, och jag föreställer mig en sådan."

"Och bara av den anledningen är det väldigt lätt att se hur det här passar in i Razer Chroma-livsstilen.
Och från alla de olika produkter som de har lanserat, särskilt de belysningsspecifika är det här den överlägset mest logiska.
Nu fungerar den med Razers Home-app som de själva har utformat."

"Den är Matter-kompatibel.
Den stöder Google Home och Amazon Alexa, alla bra grejer.
Frågan är bara om du behöver RGB, eller om det är bättre att köpa något från BenQ?
BenQ är verkligen inte ett bra alternativ till något sådant här, men vad jag kan säga är att bara genom att göra minsta möjliga efterforskning kunde jag hitta ett alternativ från Yeelight, som har ett pekbaserat gränssnitt på ovansidan, som använder USB Type-C och som har RGB på baksidan, och som har stöd för Matter, Google Home och Amazon Alexa."

"Och det var tillgängligt för cirka 80 dollar, 70 dollar, ungefär hälften av vad det här kostar.
Så beroende på vad den danska prissättningen kommer att bli, är det förmodligen den största Ether Monitor light bars rustning.
Men bortsett från det är det här en av de enklare produkterna som Razer har släppt de senaste åren, och det är ganska lätt att rekommendera om du redan har investerat i Chroma-liknande inställningar."

"Så ta det för vad du vill.
Tack så mycket för att ni tittade.
Vi ses på nästa.
♪♪♪"

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler