Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

JBL Quantum Stream Studio (Quick Look) - Perfekt för streaming

Denna trippelkondensatormikrofon erbjuder fyra röstupptagningsmönster för att ge dig mycket flexibilitet med hur du integrerar den i din streaminginstallation.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till ännu en Gamereactor Quick Look.
Vi har haft att göra med några nya initiativ från JBL som en del av deras Quantum-serie, som började sitt liv som JBL:s satsning på speltillbehör i allmänhet."

"Och det har varit, jag är rättvis att säga att Kim faktiskt har älskat några av deras headset och några av de saker som de har kunnat göra med sina motorer, typ av deras sort av pseudo 3D-positioneringsljud och brusreducering och helt enkelt ren ljudkvalitet.
De har kunnat göra fantastiska saker med det."

"Men för inte så länge sedan här på skrivbordet hade vi den lilla DJI-mikrofonkonkurrenten i princip, som erbjöd en mer konkurrenskraftig prispunkt, men också mindre funktionalitet överlag.
Så det är inte bara, du vet, dessa flaggskeppsprodukter med hög kvalitetsnivå."

"Det lämnar oss till JBL Quantum Stream Studio, som i stort sett är JBL: s typ av mainstream mikrofonspel i spelsfären, för jag menar, det är inte som att det här är dåligt eller något sådant.
Men om du tittar på det här, så kommer du att se en hel del andra USB typ C-liknande kompatibla mickar som bara används allmänt för spel."

"Och den gör inget nytt i sig självt.
Det ger dig en hel del pickup-mönster.
Så det finns fyra valbara röstupptagningsmönster, som väljs genom den här lilla ratten precis här."

"Så du har din mycket, mycket typ av rundstrålande, riktad, den typen av saker, som i princip betyder att du kan ställa in den beroende på hur många högtalare det finns eller vilken typ av ljud profil det finns runt omkring dig.
Poängen är att du kan anpassa det till ett givet scenario, vilket alltid är väldigt trevligt."

"Det verkar vara en ganska vanlig kondensatormikrofon med kapsel.
Och jag slår vad om att både när det gäller frekvensområdet som den kan fånga, kilohertz och bitljuddjupet kommer att vara helt okej.
Återigen, vi kommer att undersöka detta i en fullständig recension, men det ser bra ut."

"Hela kapseln verkar vara antingen någon sorts tjock plast eller någon aluminiumlegering.
I vilket fall som helst är den inte så tung.
Den har standardgängor, vilket innebär att du både kan ha den på den här lilla och använda USB typ C-porten här på baksidan."

"Eller så kan du sätta den på en boomerarm, kanske för att få den ur vägen lättare när du är faktiskt använder den.
Det är USB typ C, vilket innebär att den får sin ström från huvudkopplingen.
Och du får en ganska fin och ganska lång USB typ C flätad kabel med ditt köp, även om den slutar i en USB typ A. Och vi kommer till en punkt där vissa bärbara datorer eller till och med vissa stationära datorer kan få slut på USB typ A någon gång inom en snar framtid, vilket innebär att C till C är här för att stanna, och det skulle vara trevligt om JBL kunde följa med i flödet på det."

"Nu, uppenbarligen, finns det några av de viktigaste sakerna som du kan förvänta dig av en kondensatormikrofon med USB-kapsel.
Så det finns en knapp för att stänga av ljudet här högst upp.
Det finns en liten inställningspanel här längst ner, vilket är mycket trevligt."

"Och där är RGB.
Vi kommer inte att driva det på den här videon, men som du kan se här, finns det en indikator här längst upp, som också är den som indikerar om du är avstängd.
Och sen har vi den här volymknappen eller en väljarknapp, beroende på vilken typ av inställning du är inne på, kommer också att lysa upp."

"Och allt detta kan ställas in via Quantum Engine eftersom det är kompatibelt med den, uppenbarligen.
Det finns också en kompressor för dynamiskt omfång här, vilket innebär att du förmodligen kommer att få ett renare ljud beroende på olika situationer."

"Och självklart, röstövervakning via ett hörlursuttag, vilket innebär att du kan höra så att du kan ställa in den korrekt för att se till att det inte finns några toppar eller pops.
Så inte så illa, men inte heller något som är utöver det vanliga på något sätt."

"Så vi måste testa den för att se om den är värd något.
Tack så mycket för att ni tittade.
Vi ses nästa gång."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler