Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Huawei Watch Fit 3: Software and Platform (Sponsored)

En bra smartklocka behöver bra mjukvara som stöder den, och det är precis vad Huawei levererar med Watch Fit 3. Vi har haft en chans att sätta klockan genom ringsignalen vid lanseringseventet i Dubai.

Audio transcriptions

"Huawei har många års erfarenhet av att skapa vackra, funktionella och konkurrenskraftiga smartklockor, men med WatchFit 3 har de utmanat sig själva att gå längre än så.
Vi deltog inte bara i Confidents lanseringsevent i Dubai, vi har också testat klockan och funnit att den är mycket imponerande, och här är varför."

"Mjukvaran är av stor betydelse för upplevelsen av en smartklocka, och Huawei har utformat ett omfattande operativsystem som fungerar felfritt på både iOS och Android med hjälp av Huawei Health-appen, som finns tillgänglig i Apple App Store, App Gallery och Samsung Galaxy Store, samt genom enkel sidoladdning med hjälp av en QR-kod som du får med klockan på Android."

"Du får alla de funktioner du förväntar dig, som brett stöd för aviseringar, över 100 träningslägen och sömnspårning, men ännu mer än så, det finns också näringsanalys, en spårare av vitala tecken som använder SpO2-mätningar, och dagliga fitnessmål, så att du kan hålla koll på din allmänna hälsa på ditt eget sätt.
Det finns en hel mängd färdiga urtavlor tillgängliga, men om de är begränsande, kan du till och med skapa din egen med skräddarsydda funktioner, stilar, färger och direkta genvägar till de appar som du behöver komma åt i en nödsituation."

"Det finns fristående musikuppspelning för nedladdade MP3-filer, samt uppspelningskontroll för din telefon, Bluetooth-baserade samtal direkt på klockan, och även en fjärrutlösare.
Det är alla de små sakerna som gör en smartklocka till en njutbar upplevelse varje dag.
Huawei har till och med implementerat en röstassistent som fungerar tillsammans med dina servicemeddelanden för väder, samtal och musik, och i kombination med en multitasking-svit kan du snabbt växla mellan funktioner och appar."

"Huawei Watch Fit 3 erbjuder alla funktioner du kan förvänta dig, men utan att offra den längre batteritiden eller den breda kompatibiliteten.
Oavsett om du använder iOS eller Android är den här lätta, hållbara och funktionella smartklockan din pålitliga följeslagare i vardagen."

Sponsored

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler