Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Cosori Turbo Blaze (Quick Look) - Passar dina matlagningsbehov

Vi kollar in Cosoris nya airfryer för att se om den kan förändra spelet.

Audio transcriptions

"Airfryer Välkomna alla till ännu en Gamereactor Quick Look, jag är Maunus, och idag tar vi en titt på en luftfrysare. Det kanske inte anses vara i framkant av vad teknik kan göra för att erbjuda, särskilt i det smarta hemmets era, men du måste komma ihåg att luftfrysen, särskilt här i Danmark och Skandinavien och i Europa i allmänhet, har varit lite av en revolution på många olika sätt, för även om tekniken i sig inte är en särskilt ny, tog den liksom ett tigersprång för ett par år sedan, där den vanliga medborgaren i princip insåg att de kunde skapa något som åtminstone kunde likna steka något direkt i olja, eller också bli en ersättare för en vanlig ugn, allt till en bråkdel av effekten som en vanlig ugn, eller i princip mycket renare än det skulle vara att steka något i olja. Så ett riktigt bekvämt sätt att spara ström och även spara på miljön, i princip, bara det finns vinster över hela linjen. Så nu finns det en hel mängd olika tillverkare som serverar till den här vanliga personen, den här vanliga medborgaren, för att de ska investera i just deras airfryer, och en av dem som anses vara en av affärsgiganterna i princip på marknaden är Kosori, och de har gjort det här. Detta kallas Turbo Blaze, och detta har en central sak att det gör annorlunda än andra airfryers. Nu vad detta gör är att Kosori i princip hävdar att de kan erbjuda en 46, ja upp till en 46-procentig ökning av tillagningshastigheten, tack vare att de använder likström i stället för växelström, och det finns vetenskapligt stöd för det i princip. Allt beror på om motorn inuti kan hantera det strömflöde som kommer in i den från väggen eller inte, men 46 procent är det, det är verkligen signifikant, för det betyder i princip att det kokar saker snabbare, och det betyder också att tillagning av saker snabbare, vilket innebär att du bör använda mindre ström, igen, mindre el på vad du sparar på din räkning. Och utöver det erbjuder de bara något som är en väldigt snygg och välkonstruerad köksutrustning, skulle jag vilja säga. Den här mattsvarta finishen fungerar riktigt bra och får den att sticka ut. Den här vinklade frontdisplayen betyder i princip att den är lättare att se när du står upp, erbjuder en hel mängd olika slags inställningar som du kan använda. Vanligtvis med airfryers, det finns typ av nästan som en på eller en av knapp, och sedan en timer, hur länge vill du att dessa saker ska laga mat inuti. Men här får du erbjudandet om fem olika fläkthastigheter, som du kan tillaga saker i med dess korg med en kapacitet på sex liter här, vilket är ganska stort, skulle jag säga. Nu, vissa luftfryers, som de som erbjuds av Ninja, i princip lager ovanpå det betyder att du kan ha mer i den. Huruvida det faktiskt är nödvändigt eller inte är en helt annan sak helt och hållet, men det finns det här lilla gallret här nere, som förresten kan tas ut och läggas i diskmaskinen, om man skulle vilja det, som förresten är riktigt fin."

"Det är inte alla luftfrysar som erbjuder detta, men det finns också nio olika tillagningslägen. Det betyder i princip att du har dina turbolägen, och sedan har du dina vanliga inställningar här. Nu är det mycket svårt att se utan att den är på, men ta mitt ord för det, det finns återuppvärmning, torr, baka, bevis, eller varm, och turbolägena är airfryer, stek, grill eller fryst. Och den är väldigt lätt att sätta ihop en riktigt bra kombination av inställningar för att laga något specifikt som du vill laga."

"Riktigt häftig. Den är inte särskilt dyr, om du frågar mig. Det skulle vara något i stil med av 200 plus-ish dollar, om de översätts direkt, men låt oss inte komma in på det eftersom dessa priser kan variera ganska kraftigt från land till land och från erbjudande till erbjudande. Men vi kommer att granska detta i sin helhet, naturligtvis, och lägga ut recensionen på alla våra 22 webbplatser, så håll ögonen öppna för det."

"Men hittills är det här en av de coolare luftfrysarna som jag har sett, så jag kan inte vänta med att se om det stämmer med den faktiska prestandan eller inte. Tack så mycket för att du tittade. Vi ses nästa gång."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler