Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Rykte: Saints Row-rebooten skulle ha varit mer som Saints Row 2

Volition ville ha ett mer traditionellt Saints Row-äventyr komplett med de karaktärer vi lärt älska under seriens gång...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter Saints Row: The Third verkar det som att Volition tappade greppet om vad som gjorde serien populär från första början och varken Saints Row IV eller Saints Row: Gat out of Hell blev några kommersiella succéer. Detta ledde till en sju år lång paus för serien tills rebooten Saints Row släpptes förra året - vilken dock misslyckades på nästan alla sätt, och ledde i slutändan till att Embracer lade ner utvecklaren Volition som en del av förstnämndas pågående omstrukturering.

Men enligt Youtubaren mrsaintsgodzilla21 kunde saker och ting ha varit väldigt annorlunda. Volition ville enligt uppgift återvända till seriens grunder med ett spel som var mer i linje med Saints Row 2, inklusive karaktärer som Aisha, Dex, Pierce, Shaundi och naturligtvis Johnny Gat. Spelet var tänkt att vara mer jordnära, men fortfarande ha de överdrivna ögonblicken som vi älskade med serien.

Tyvärr gillade inte utgivaren Deep Silver denna idé, och ändrade riktningen en bra bit in i utvecklingen. Detta ledde i slutändan till den något urtvättade och tyvärr även trasiga omstarten från förra året. Trots att Volition inte finns längre, har utgivaren redan sagt att vi kommer få mer Saints Row i framtiden. Låt oss hoppas att de då återgår till Volitions ursprungliga idéer för spelet, eftersom det lät som något som fansen skulle uppskatta - eller vad tycker du?

Saints Row
Vad tyckte du om Saints Row-rebooten?

Tack GamingBolt

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...Loading next content