Svenska
Gamereactor
Videos
Fantastic Four 2025
HQ

GRTV News - Rykte: Pedro Pascal spelar Reed Richards i Fantastic Four

The Last of Us -stjärnan kan gå med i Amerikas första familj.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag har vi lite av ett rykte som har gått runt, ett som vi troligen kommer att få en ordentlig bekräftelse relativt snart om det finns någon sanning i det, eftersom vi hör mer information om rollbesättningen för den kommande Fantastic Four-filmen och det ser ut som att vi kan få se Pedro Pascal tar över huvudrollen som Reed Richards eller Mr Fantastic. Så med detta som bakgrund, låt oss dyka in. Ryktet säger att Pascal har erbjudits rollen som Reed Richards i Fantastic Four. Det antyds att affären för att låsa in Pascal är nära att vara klar. Nu när strejken officiellt är över börjar maskineriet i Hollywood långsamt att röra sig igen. En av de många filmer som har varit på gång under en lång tid är Marvels nyinspelning av Fantastic Four, ett efterlängtat projekt av fansen efter så många år av att varumärket släpats genom leran av 1900-talet. Det är kanske inte så konstigt att intresset för Marvels nya film är relativt stort och flera olika stjärnor har ryktats vara kopplade till projektet. Dessa inkluderar Adam Driver, Jake Gyllenhaal och Vanessa Kirby och nu även The Last of Us och Game of Thrones-stjärnan Pedro Pascal som, enligt en rapport från insidern Daniel Richtman, har påstås ha blivit erbjuden en av filmens huvudroller. Vilket naturligtvis är fantastiskt om det är sant."

"Pascal gör sällan någon besviken och har visat sig vara en av de mest kapabla skådespelarna i Hollywood just nu. Så om det nu är hans jobb att ta sig an huvudrollen som Reed Richards, ja då har vi en bra anledning att se fram emot filmen som fortfarande är några år bort. Tror du att Pascal skulle passa i rollen som Reed Richards och vem ser du fram emot i Marvels nya Fantastic Four?
Och sedan Daniel Richtman, som återigen publicerar många av dessa insiderinlägg om inte bara Marvel utan film som helhet, har Deadline sedan dess också publicerat en uppföljning historia som också bekräftar hans rapport och säger att de har insiderrapporter också som tyder på att något liknande håller på att hända."

"Det har gått rykten om den här Fantastic Four-filmen ett tag nu och det har påståtts att att vi den här veckan skulle få höra om rollbesättningen. Om det är sent på onsdagen när vi får veta att höra ryktet om att Pedro Pascal kan tänka sig att skriva på för Reed Richards, kanske är det kommer att vara nästa vecka när vi hör som de fullständiga gjutningsnyheterna eller något liknande. Men ja, det ser ut som Pedro Pascal kan vara huvudrollsinnehavaren för den här filmen. Vi är inte så säkra på resten av rollbesättningen ännu, det finns många olika karaktärer att fylla i för denna Fantastic Four-film."

"Och ja, återigen har vi inte riktigt hört vem som ska spela den osynliga kvinnan, Johnny Storm, The Thing, alla dessa olika karaktärer. Så när vi vet mer om det kommer vi att se till att hålla er uppdaterade. Och som jag sa tidigare, du vet att du kan förmodligen förvänta er en bekräftelse på att Pedro Pascal har skrivit på för den här filmen relativt snart så håll utkik efter det. Men annars är det all tid vi har på dagens avsnitt av GRTV News. Vi kommer tillbaka nu i morgon för den sista i veckan tro det eller inte. Så fram till Jag hoppas att ni njuter av resten av torsdagen och att vi ses nästa gång. Ta hand om er alla."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler