LIVE
HQ
logo hd live | Mario vs. Donkey Kong
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   Videos
   Call of Duty: Modern Warfare III
   HQ

   Call of Duty: Modern Warfare III har sett rekordengagemang

   Activision har avslöjat att fansen har strömmat till uppföljaren.

   Audio transcriptions

   "Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag kommer vi att vara prata lite om Call of Duty Modern Warfare 3 eftersom efter dess lansering, flera lanseringar på sätt och vis, i början av november, har Activision nu släppt, eller sagt vi säger, att Modern Warfare 3 har haft det högsta spelarengagemanget av de nuvarande Modern Warfare-trilogin. Alltså av Modern Warfare, Modern Warfare 2 och Modern Warfare 3. Så med det som är fallet, låt oss dyka in."

   "Modern Warfare 3 har det högsta spelarengagemanget av den nuvarande Modern Warfare-trilogin.
   Activisions senaste skjutspel verkar ha fått en bra start trots blandade recensioner. Call of Duty Modern Warfare 3 möttes av ovanligt negativa recensioner från en stor del av videospelmedia, inklusive oss, eftersom det ofta kändes mer som en expansion för Call of Duty Modern Warfare 2, snarare än en helt ny AAA-titel. Men detta verkar inte ha påverkat människors lust att spela spelet det minsta."

   "Som rapporterats av det officiella Call of Duty-kontot på X, har spelet satt rekord med den högsta engagemang i den nya Modern Warfare-trilogin. Och de goda nyheterna slutar inte där, eftersom de också avslöjade att zombieläget officiellt är det mest spelade samarbetsläget i Modern Warfare-historien, och att folk spenderar mer tid per spelare i kampanjen än i de två tidigare delarna."

   "Ganska imponerande om man förväntar sig ett så bra resultat som detta. Låt oss bara zooma in på det här riktigt snabbt.
   Den här biten. Så det här är det officiella uttalandet från Activision. De säger, tack Modern Warfare 3-spelarna för att ni har satt Modern Warfare-rekord i engagemang. Den här säsongen är vi tacksamma för er. Tack för en historisk lansering efter bara två veckor. Modern Warfare 3 har redan satt rekord för det högsta engagemanget i den nya Modern Warfare-trilogin. Tack för att ni inspirerar oss och lägger ner så mycket tid på det här spelet. Er feedback och passion gör att vi hela tiden oss bättre, och tack för att ni spelar med oss. Det har varit jättekul och vi har mycket mer kul framför oss."

   "Och sedan fortsätter man med att gratulera våra begåvade kollegor på Treyarch till att ha skapat ett nytt Modern Warfare-rekord med Modern Warfare-zombies. Och ytterligare en eloge till spelarna för gjort allt detta möjligt. För att fira med oss kan ni se fram emot en helg med trippelfeed den här vecka med dubbel XP, dubbel vapen-XP och dubbel Battle Pass-XP på er väg. Och skriv in i kalendern att säsong ett lanseras den 6 december med nya kartor och massor av innehåll, och mycket mer. Så jag tror att det viktigaste att säga om den här informationen är att Activision aldrig riktigt förklarat vad de menar med engagemang. Om det hade den största lanseringen när det gäller spelare, om det hade ett specifikt antal miljoner spelare som spelade det här spelet mer än Modern Warfare 2, skulle vi förmodligen ha sett det specifikt nämnt, men istället var termen engagemang används där. Så det anges att det finns fler timmar per spelare totalt än Modern Warfare 2019 och Modern Warfare 2. Och det står att kampanjpersonalen lägger ner mer tid per spelare i Modern Warfare 3 än i de två tidigare delarna. Förutom uppenbarligen Modern Warfare har uppenbarligen varit det mest engagerande tredje läget i Modern Warfare-historien. Så ja, det är uppenbart att folk flockas kring det här spelet, trots att det har fått, som Jonas uttrycker det, blandade recensioner."

   "Men vi får se om detta fortsätter att vara fallet när spelet fortsätter. För när vi vet med Call of Duty, är det inte bara lanseringen som är viktig för det här spelet, det är kontinuerliga engagemanget under ett år. Och kanske de närmaste åren, vem vet med vad som kommer att hända med Call of Duty-serien 2024 och om det kommer att finnas en premiumlansering eller inte. Man skulle kunna förvänta sig det, men nu när Microsoft äger Activision Blizzard, kanske de väljer att gå ifrån det årliga schemat för premiumlanseringar, ska vi säga. Men hur som helst, när vi vet mer om alla dessa bra saker kommer vi att se till att hålla inlägget uppdaterat. Och i övrigt, låt oss veta vad du tycker om Call of Duty Modern Warfare 3 i kommentarerna. Se till att berätta för oss vad du tycker om spelet och om du eller inte tycker att det förtjänar sina blandade recensioner, förtjänar hårdare recensioner, eller borde ha haft mer positiva recensioner. Låt oss veta nedan. Tills dess är vi tillbaka i morgon med nästa Veckans nyheter från GRTV. Så ja, jag hoppas att du njuter av resten av din onsdag och vi kommer att se er alla på nästa. Ta hand om er allihop."

   GRTV News

   Fler

   Videos

   Fler

   Filmtrailers

   Fler

   Trailers

   Fler

   Events

   Fler